Hem Tatil Hem Detoks - Son Dakika
Magazin

Hem Tatil Hem Detoks

Hem Tatil Hem Detoks

Hem tatil yapayım hem de işin, şehrin neden olduğu toksinlerden, stresten arınayım diyenler için Bodrum'da özel bir tatil seçeneği var.

11.03.2012 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bodrum'un Yalıkavak beldesindeki Palmalife Bodrum Resort & Spa, sadece deniz, kum ve güneş vaat etmiyor, aynı zamanda çeşit çeşit vücut ve yüz masajları, bakım paketleri, spor programları ve detoks mönüleriyle tatil sonrası yeni bir 'siz' yaratmaya da söz veriyor.

ÖZEL MÖNÜ

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun kurduğu 'Yaşasın Hayat Enstitüsü'nün bakım programlarının uygulandığı otelde özel bir detoks programı var. Bu arınma ve yenilenme programı dahilinde, dünyaca ünlü spa markası ESPA ile kişiye özel bakım kürleri uygulanıyor. Bu programdan yararlanmak isteyen otelin misafirleri, Müftüoğlu'nun belirlediği mönü ile de sağlıklı beslenebiliyor. Peynirli- portakallı ıspanak salatası, yer elması çorbası, kuşkonmazlı ızgara levrek, biberli biftek gibi seçeneklerin bulunduğu mönü hem lezzetli, hem sağlıklı.

MASAJ ÜSTÜ SÜT BANYOSU

Otelin masajları ise Uzakdoğulu uzmanlar tarafından yapılıyor. Aroma terapi masajı ile başlayıp peeling'le devam eden ve süt banyosu ile sona eren Bali masajı Lulur öne çıkıyor. Klasik Türk bakımı isteyenler ise hamamda kese ve köpük banyosu yaptırabiliyor. Palmalife Bodrum Resort & Spa elbette sadece bu özellikleriyle hizmet veren bir bakım kampı değil. Sonuçta otel, Bodrum'da konuşlanmış. Bu da mavi-yeşil bir denizi, bembeyaz bir kumsalı, Bodrum güneşini ve eğlencesini de otelin bir parçası yapıyor. Otel çocukları da unutmamış. Mini Kulüp'te küçükler, oyun alanlarında refakatçileriyle birlikte oynayıp resim yapabiliyorlar.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Hem Tatil Hem Detoks - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement