Hemşire adaylarından video klipli "Hemşireler Günü" kutlaması - Son Dakika
Güncel

Hemşire adaylarından video klipli "Hemşireler Günü" kutlaması

Hemşire adaylarından video klipli "Hemşireler Günü" kutlaması

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri "Hemşireler Günü"nü çektikleri video kliple kutladı.

12.05.2020 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencileri "Hemşireler Günü"nü çektikleri video kliple kutladı.

Öğrenciler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında fedakarca görev yapan hemşirelerin, Hemşireler Günü'nü kutlamak amacıyla video klip hazırladı.

Okulun öğretim görevlisi ve Bolu Hemşirelik Komitesi Üyesi Hacer Alpteker öncülüğünde hazırlanan klipte hemşire adayları, görev başında olan büyüklerine kısa mesajlarla seslendi.

Toplam 14 öğrencinin yer aldığı klipte şu ifadelere yer verildi:

"Hemşireyseniz, her gün bir hayata dokunacağınızı ve bir hayatın size dokunacağını bilirsiniz. Bazen küçücük bir bedenin ablası, bazen de sizden yaşça büyük bir insanın evladı olursunuz. Hemşireyseniz umudun ne demek olduğunu iyi bilirsiniz. Karşılıksız sevmelisiniz çalıştığınız her anı. Biz hayata olan inancımız ve insanlığa duyduğumuz sevgiyle sağlıklı bir yaşamın en büyük destekçisiyiz. Bu zorlu süreçte, önce sağlık sektöründe büyük özveriyle çalışan hemşirelerimiz olmak üzere tüm hemşirelerimizin Hemşirelik Haftası kutlu olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hemşire adaylarından video klipli 'Hemşireler Günü' kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement