Henry Onyekuru Şov Yaptı - Son Dakika
Spor

Henry Onyekuru Şov Yaptı

Henry Onyekuru Şov Yaptı

Zürih’ten Montrö’ye geçen Galatasaray dünü çift idmanla geçirdi. Yeni transfer Henry Onyekuru 6 golle kendisini gösterdi.

18.07.2018 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVZAT DİNDAR - İSVİÇRE KAMPINDA

Zürih'ten Montrö'ye geçen Galatasaray dünü çift idmanla geçirdi. Yeni transfer Henry Onyekuru dar alanda yapılan çift kale maçta attığı 6 golle kendisini gösterdi.

2 şutu da direkten dönen Nijeryalı yıldız bu şekilde takıma ısınmaya başladığını gösterdi. Onyekuru idmanda şort yerine eşofman altı giyen tek oyuncu olarak da dikkatleri üzerine çekti. Çift kale maçı Onyekuru'lu kırmızı takım kazandı.

]

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Henry Onyekuru Şov Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek
    10:52 ÇBK Mersin ve Fenerbahçe, play-off final serisinde karşı karşıya gelecek

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin ile Fenerbahçe, yarın karşı karşıya gelecek. İlk iki maçı kaybeden ÇBK Mersin, saha avantajını kullanarak galibiyeti hedefliyor. Seride 3 galibiyete ulaşan takım şampiyonluğunu ilan edecek.

  • Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi
    10:50 Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi Galatasaray maçıyla sona erdi

    Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'a sahasında 4-0 mağlup olan Corendon Alanyaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Alanyaspor, haftayı 42 puanla 10. sırada tamamladı ve gelecek hafta Konyaspor ile karşılaşacak.

  • Beşiktaş, 32 maçta 42 gol atarak en düşük gol sayısında kaldı
    10:46 Beşiktaş, 32 maçta 42 gol atarak en düşük gol sayısında kaldı

    Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de oynadığı 32 maçta rakip fileleri 42 kez havalandırdı. Siyah-beyazlılar, 32. haftalar dikkate alındığında 2006-2007 sezonundan sonra en düşük gol sayısında kaldı. Ayrıca yine bu sezon takımın başında yer alan 5 teknik direktör arasında en kötü gol ortalamasına sahip isim ise Fernando Santos oldu. Beşiktaş'ın golcü oyuncuları da uzun süredir suskun durumda.

  • Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Yüzücülerinin Yeni Hedefi Bölge ve Türkiye Şampiyonaları
    10:42 Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü Yüzücülerinin Yeni Hedefi Bölge ve Türkiye Şampiyonaları

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düzenlenen yüzme yarışlarında başarılı olan Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü yüzücülerinin yeni hedefi bölge ve Türkiye Şampiyonaları oldu. Kulüp, birçok barajı ve elemeyi geçerek 2024 Aralık ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası'na katılmayı garantiledi. Ayrıca, bazı sporcular bölge müsabakalarına ve milli takım seçme yarışlarına katılmaya hak kazandı.

  • Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası
    10:42 Oyuncular birbirine girdi! 6-0'lık maçta penaltı kavgası

    İngiltere Premier Lig'de Chelsea, evinde Everton'ı 6-0 yendi. Ancak maça damga vuran olay, kazanılan penaltı atışındaki anlaşmazlık oldu. Chelsealı oyuncular, penaltı atışını kimin yapacağı konusunda tartışma yaşadı. Skor 4-0 iken, Madueke ve Jackson arasında topu almak için tartışma çıktı. Sonrasında, hat-trick yapan Cole Palmer, iki takım arkadaşına da izin vermeyerek penaltıyı attı ve skoru 5-0'a getirdi.

  • Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor
    10:33 Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor

    Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, Islahiye Köyü'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu'nda başlıyor. Proje, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.30'da gerçekleştirilecek ve kayıtlar online olarak alınmaktadır.

  • Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Yüzme Şenliği
    10:30 Afyonkarahisar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Yüzme Şenliği

    Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan yüzme şenliğinde 40 kadın ve 35 erkek sporcu, farklı stillerde 322 müsabaka yapacak. Şenlik, 15-16 Nisan tarihleri arasında Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek.

  • Afyonkarahisarlı Atletizm Sporcusu Hamide Nur Tekdemir Olimpik Deneme Atletizm Yarışmasında Altın Madalya Kazandı
    10:29 Afyonkarahisarlı Atletizm Sporcusu Hamide Nur Tekdemir Olimpik Deneme Atletizm Yarışmasında Altın Madalya Kazandı

    6-7 Nisan 2024 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Olimpik Deneme Atletizm yarışmasına Afyonkarahisar'dan 3 sporcu katıldı. Atletizm sporcusu Hamide Nur Tekdemir, U18 kızlar kategorisinde 800m ve 1500m branşlarında altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Tekdemir, 800m branşında elde ettiği 2:24'lük dereceleriyle rakiplerini geride bırakırken, 1500m branşında da 4:56'lık derecesiyle zafere ulaştı. Genç sporcunun bu başarısı, Okul Sporları Atletizm Bölge Yarışmaları için büyük moral oldu. Atletizm Spor Kulübü antrenörü Metin Şimşek Tekdemir'i tebrik ederek, bundan sonraki yarışmalarda da başarılarının devamını diledi. Tekdemir, 24-25 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir'de yapılacak Atletizm müsabakalarında da Afyonkarahisar'ı temsil edecek.

  • Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı mağlup ederek play-off için önemli bir adım attı
    10:28 Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı mağlup ederek play-off için önemli bir adım attı

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftasında Aliağa Petkimspor, Darüşşafaka'yı 93-72 mağlup ederek beşinci sıraya yükseldi ve play-off için önemli bir avantaj elde etti. Aliağa Petkimspor Başantrenörü Burak Gören, takımının mücadeleci ve vazgeçmeyen tavrını sahaya yansıttığını belirterek, kalan maçlarda maksimum galibiyeti almaya çalışacaklarını söyledi.


Advertisement