"Hep Birlikte Başardık" - Son Dakika
Güncel

"Hep Birlikte Başardık"

"Hep Birlikte Başardık"

Beko Basketbol 1. Ligi'ne çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, destek veren kurum ve kuruluş yetkililerine teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor.

24.05.2012 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erkekler 2. Basketbol Ligi Play Off mücadelesinde deplasmanda Selçuk Üniversitesini 75-80 mağlup ederek BEKO 1. Ligi'ne yükselen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'i makamlarında ziyaret etti.

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ve AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'i ziyaret eden teknik ekip ve sporcular, desteklerin başarı getirdiğini dile getirdiler.

Teşekkür ziyaretine Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz ile başlayan Büyükşehir Belediye Basketbol Takımını, Süleyman Oğuz makamında kabul etti.

'Büyükşehir Basketbol Takımı'nın Beko 1. Ligi'ne yükselmesinin özellik basketbol severler açısından şans ' olduğunu söyleyen Oğuz, " Önümüzdeki yıl Gaziantep'in iki takımının 1. Ligde mücadele edecek olması, kentimizde sporun gelişmesi açısından çok önemli. Gaziantep Polis Teşkilatı olarak spora her zaman destek vermekteyiz. Spor müsabakalarında sağladığımız güvenlik açısında da kentimiz son derece güvenlidir. Basketbol takımımızın Beko 1. Ligine çıkmasında emeği geçen yöneticilere, oyunculara ve Sayın Başkan Güzelbey'e teşekkür ederim, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

'Sizlerin desteği sayesinde hem biz hem de buraya gelen takımlar kendilerini son derece güvende ve huzurda hissediyor' diyen Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Başkanı Güven Güzelbey, "Bizi yenen takımlar da, bize mağlup olanlar da Gaziantep'ten son derece mutlu ayrıldılar İnşallah bu centilmenliğimizi ve yakaladığımız başarıları grafiği önümüzdeki sene de Beko Basketbol Liginde de sürdürmek istiyoruz. Sizi de maçlarda aramızda görmek istiyoruz" dedi.

Günün ikinci ziyaretini AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer'e gerçekleştiren yöneticiler ve oyuncular Uzer'i makamında ziyaret ettiler.

Sporcuları ve teknik heyeti tebrik eden AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer,"Gaziantep tarihi günlerinden birini yaşadı. Basketbol gibi sevilen bir branşta Gaziantep hak ettiği yeri aldı. Bizim adımıza mutluluk verici. Başarılarının kalıcı olacağına inanıyorum. Bu kadroya güveniyorum. Yokluklar içinde bu başarıyı elde ettilerse bundan sonra da inşallah çeşitli desteklerle birlikte birinci ligde kalıcı ve başarılı olacaklardır" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Hep Birlikte Başardık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement