Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Adana'da Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Adana'da Açıklaması

Hak ve Eşitlik Partisi (Hepar) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "İstanbul Dışındaki Milletvekili Adaylarını Belirlediklerini" Bildirdi.

19.03.2011 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "İstanbul dışındaki milletvekili adaylarını belirlediklerini" bildirdi.

Pamukoğlu, partisinin Adana İl Başkanlığında düzenlenen toplantıda, geçen günlerde Hatay ve Mersin, bugün de Adana milletvekili adaylarını açıkladıklarını söyledi.

Partisinin İstanbul dışındaki milletvekili adaylarının belirlendiğini ifade eden Pamukoğlu, "Salı günü de düzenlenecek toplantıyla İstanbul adaylarının tanıtımını yapacağız" dedi.

Pamukoğlu, aday seçerken üç temel ilkeden hareket ettiklerini belirterek,

"Adaylarımız o bölgenin çocuğu olacak ve orada yaşayacak. Halktan biri olacak ve geçmişi temiz insan olacak. Çünkü Hak ve Eşitlik Partisi, 'siyasette yalan yok, hırsızlık yok, ekmek ve huzur var' sloganlarıyla yola çıkıyor" diye konuştu.

Milletvekili seçiminde partisinin meclise gireceğini, ancak yüzdeyi tahmin edemediğini belirten Pamukoğlu, her ilde milletvekili sayısının üçte birine talip olduklarını söyledi.

Yapılan kamuoyu araştırmalarının kendisine inandırıcı gelmediğini ifade eden Pamukoğlu, "Bunlar taraflı. Ver bana 1 milyon dolar yarın partini ikinci sırada çıkarayım" dedi.

HEPAR'ın Adana milletvekili adayları, Gönül Alkan, Murat Çiçek, Yalçın Öndüç, Şule Alkan, Hüseyin Bozkurt, Atilla Güvenç, Yüksel Ataş, Emin Sezer, Erhan Uzun, Ülkü Çiçek, Remzi Uğurlu ve Niyazi Genç'ten oluştu.

- ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hepar Genel Başkanı Pamukoğlu Adana'da Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement