Hepsi "Dev Adam" Olacak - Son Dakika
Yerel

Hepsi "Dev Adam" Olacak

Hepsi "Dev Adam" Olacak

Mamak’ın çeşitli bölgelerinde uyguladığı başarılı kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra sosyal dönüşümle de adından söz ettiren Mamak Belediyesi, basketbola gönül veren çocuk ve gençleri Türk basketboluna kazandırmayı hedefliyor.

05.08.2017 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak'ın çeşitli bölgelerinde uyguladığı başarılı kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra sosyal dönüşümle de adından söz ettiren Mamak Belediyesi, basketbola gönül veren çocuk ve gençleri Türk basketboluna kazandırmayı hedefliyor.

Yenilenen antrenör kadrosu ile potaları yetenekli isimlerle buluşturmayı amaçlayan belediye, bu yılki altyapı seçmelerini 29-30 Temmuz tarihlerinde Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Yapılan seçmeler sonucunda geleceğin dev adamları seçildi.

Altyapı olarak kapsamlı bir çalışma içerisindeyiz diyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'ta spor konusunda ciddi bir potansiyel var. Bunu ortaya çıkarmak ve çocuklarımızı Türk sporuna kazandırmak istiyoruz." diye konuştu. Akgül, "İlçedeki gençlerin spordan kopmaması ve altyapıdan sporcu yetiştirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz seçmelerle geleceğin basketbolcuları Mamak'ta yetişecek" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hepsi 'Dev Adam' Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement