Hepsiburada'dan "Efsane İndirim" Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Hepsiburada'dan "Efsane İndirim" Açıklaması

Hepsiburada, "22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'da Efsane Cuma indirimlerinin platformumuza yansımasıyla birlikte saat 21.00'dan itibaren müşterilerimizin ziyaretlerindeki yükselen artış göze çarpmaya başladı.

23.11.2018 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hepsiburada, "22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'da Efsane Cuma indirimlerinin platformumuza yansımasıyla birlikte saat 21.00'dan itibaren müşterilerimizin ziyaretlerindeki yükselen artış göze çarpmaya başladı. Bu artış gece saat 00.00'de en yüksek seviyelere ulaştı." açıklamasında bulundu.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamada, yılın en avantajlı alışveriş günü olan Efsane İndirim'in 3. senesinde de müşterilerin ilgisinin yoğun bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Şirket yaptığı açıklamada," Türkiye'nin alışveriş günü Efsane Cuma'yı ülkemize kazandıran Hepsiburada olarak, 15 bin iş ortağımızla birlikte müşterilerimize ve ülkemiz ekonomisine sağladığımız katkıyı sürdürmekten dolayı mutluluk duyuyoruz." 22 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00'da Efsane Cuma indirimlerinin platformumuza yansımasıyla birlikte saat 21.00'dan itibaren müşterilerimizin ziyaretlerindeki yükselen artış göze çarpmaya başladı. Bu artış gece saat 00.00'de en yüksek seviyelere ulaştı." ifadelerine yer verdi.

Anne-bebek ve oyuncak kategorileri yoğun talep alıyor

Bu sene Efsane İndirim'de, öngörülen 20 milyon seviyesini aşan bir ziyaret sayısına ulaşılacağı tahmininde bulunulan açıklamada alışverişlere ilişkin şu bilgiler verildi:

"Bu önemli gün kapsamında müşterilerimizin yaptığı alışverişlerin ağırlıklı kısmı mobil cihazlardan gerçekleşiyor. 30'un üzerinde kategoride farklı seçenekler sunan Hepsiburada'da Efsane Cuma ile en çok ön plana çıkan kategorilerin, anne-bebek ve oyuncak, sağlık güzellik, moda, kozmetik ve süpermarket kategorilerinin yoğun talep aldığı görülüyor. Bununla birlikte cep telefonu ve bilgisayar kategorileri için müşterilerin ilk aklına gelen alışveriş platformu olan Hepsiburada'da bunların yanı sıra, ütü, süpürge ve mutfak aletleriyle birlikte beyaz eşya kategorisinin de oldukça yoğun ilgiyle karşılandığını söyleyebiliriz.

Bu sene sürpriz olarak sunduğumuz daire, otomobil, pizza, hamburger, sinema menüleri ve spor antrenman paketi üyelikleri de müşterilerimizin yoğun talebiyle karşılandı.

Bu sene Efsane Cuma süresince en yüksek ziyarete ev sahipliği yapacağımız zaman diliminin 23 Kasım gecesi saat 21.00 dan itibaren gerçekleşmesini bekliyoruz. Perşembe akşamından itibaren siparişlerini almaya başladığımız yüz binlerce paketi, Cuma sabahından itibaren müşterilerimize teslim etmeye başladık."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hepsiburada'dan 'Efsane İndirim' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement