Her An Ölüme Daha Yakın "Manyak" TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

Her An Ölüme Daha Yakın "Manyak" TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta

Her An Ölüme Daha Yakın "Manyak" TV\'de İlk Kez ve Sadece D-Smart\'ta

D-Smart, 5. Kanal Moviesmart Gold ve HD keyfiyle izleyicisiyle buluşacak.

06.09.2013 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

80'lerde William Lustig tarafından çekilen "Aja"nın yeniden sinemeya uyarlananmasıyla oluşan "Manyak" filmi; atmosferi, müzik seçimleri ve sıradışı şehir temsiliyle eleştirmenlerden tam puan almıştı. + 18 yaş üstü sınırı olan gerilim dolu film, 7 Eylül Cumartesi'yi 8 Eylül Pazar'a bağlayan gece, saat 00.30'da TV'de ilk kez ve sadece D-Smart, 5. Kanal Moviesmart Gold ve HD keyfiyle izleyicisiyle buluşacak.

Yerli ve yabancı sinemanın en iyi örneklerini TV'de ilk kez ve sadece farkıyla evimize getiren D-Smart'tan bir ilk daha! Tatlı ve küçük bir hobbit olarak tanıdığımız Elijah Wood'un karşımıza çıktığı "Manyak", 7 Eylül'ü 8 Eylül'e bağlayan Cumartesi gecesi, saat 00.30'da D-Smart, 5. Kanal Moviesmart Gold ve Moviesmart Gold HD'de!

Frank, engelleyemediği içgüdüleri ve travmatik geçmişi nedeniyle tanıştığı kadınları vahşice katleder ve elindeki antika taş mankenleri, öldürdüğü kadınların derileriyle restore eder.

Bir rastlantı sonucu tanıştığı Anna, genç ve hayat dolu bir fotoğrafçıdır. Anna, Frank'ın çalışmalarındaki yaratıcılığa ve kusursuzluğa hayran kalır. Zamanla aralarındaki ilişki samimi bir yüz kazanmaya başlarken Frank, genç kadını tedirgin edici bir saplantı haline getirmeye başlar. Frank, Anna'yı her gördüğünde onu öldürmeye bir an daha yaklaşmaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Her An Ölüme Daha Yakın 'Manyak' TV'de İlk Kez ve Sadece D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement