Her Görevin Nöbet Değişimi Vardır" - Son Dakika
Politika

Her Görevin Nöbet Değişimi Vardır"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her görevin nöbet değişimi olduğunu belirterek, "İnsan bu şerefli vazifeleri ifa ettikten sonra gün gelir bayrağı devreder. Partimizden çok kıymetli bir arkadaşımız Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

28.11.2018 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, her görevin nöbet değişimi olduğunu belirterek, "İnsan bu şerefli vazifeleri ifa ettikten sonra gün gelir bayrağı devreder. Partimizden çok kıymetli bir arkadaşımız Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi. 31 Mart'a kadar bir ve beraber omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Gümrükçüoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği 2018 Yılı 2. Olağan Meclis Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, belediyecilerin halka hizmet için gece gündüz demeden çalıştığını ifade etti.

Şehirleri daha yaşanabilir hale getirmenin gayretinde olduklarını aktaran Gümrükçüoğlu, "O bakımdan gerçekten bu işin partisi yoktur. Şu veya bu partiden veyahut bağımsız olarak seçilebiliriz ama ondan sonra hep kol kola omuz omuzayız. Bir vidanjör lazım olduğunda bile birbirimizi ararız, birbirimize destek oluruz. Ben bunu belediyecilikte yaşadım ve gördüm. Dolayısıyla da Türkiye'deki tüm belediyecilere minnettarım." diye konuştu.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı da olan Gümrükçüoğlu, tüm belediyelerin birbirine destek olmaya gayret gösterdiğinin altını çizerek, şunları kaydetti:

"Belediyecilik meşakkatli bir hizmettir ama inanıyorum ki sevabı da çok olan bir hizmettir. Her görevin nöbet değişimi vardır. İnsan bu şerefli vazifeleri ifa ettikten sonra gün gelir bayrağı devreder. Partimizden çok kıymetli bir arkadaşımız Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi. 31 Mart'a kadar bir ve beraber omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz."

Gümrükçüoğlu, konuşmasının ardından birlik yönetiminde görev alan belediye başkanlarına teşekkür plaketi verdi.

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanlık Divanı adına Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Gümrükçüoğlu'na plaket takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Her Görevin Nöbet Değişimi Vardır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Türkiye'de insanlarımız, seçmenimiz hakiki temyiz kudretine sahiptirler
    21:28 AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Türkiye'de insanlarımız, seçmenimiz hakiki temyiz kudretine sahiptirler

    AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin, 'Siyasi manada Türkiye'de insanlarımız, seçmenimiz, hakiki temyiz kudretine sahiptirler. Her yaşam tarzından, her eğitim seviyesinden insan son derece özenle neye, niçin oy kullandığını bilerek sandığa gitmiştir.' dedi.

  • Almus Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
    21:23 Almus Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

    Almus ilesine bağlı köy muhtarlarının katılımıyla Fatıma-Tüz Zehra Külliyesi Konferans Salonu'nda Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni yönetim kurulu üyeleri seçildi ve Kaymakam Emre Çömen, yeni seçilenlerle birlikte ilçeye hizmet etmeye gayret göstereceklerini belirtti.

  • CHP ve AK Parti arasında İsrail ticareti tartışması
    21:17 CHP ve AK Parti arasında İsrail ticareti tartışması

    CHP, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlara rağmen Türkiye'nin İsrail ile ticaretini sürdürmesinin araştırılması amacıyla grup önerisi sundu. Öneri tartışılırken CHP ve AK Parti milletvekilleri arasında gergin anlar yaşandı. İddialar arasında İsrail'in Türkiye'den jet yakıtları aldığı da yer aldı. CHP'li vekil, İsrail'e ticaret yapmanın ikiyüzlülük olduğunu belirtirken, AK Parti'li vekil ise CHP'nin İsrail'e karşı tepkisiz olduğunu savundu.

  • İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi
    21:03 İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi

    İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 2024-2029 döneminin ilk birleşimini gerçekleştirdi. Başkan Cemil Tugay başkanlığındaki oturumda, komisyonlarda görev alacak isimler belirlendi ve İZSU Genel Müdürlüğü'nün su tarifelerinde indirim yapılması önerisi karara bağlandı. Ayrıca, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın yeniden kurulması önerisi görüşüldü ve 2023 denetim komisyon raporu okundu.

  • CHP, Demirtaş ve Yüksekdağ'ın Duruşmasını Takip Edecek
    20:54 CHP, Demirtaş ve Yüksekdağ'ın Duruşmasını Takip Edecek

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın da yargılandığı davanın yarınki duruşmasını takip etmek üzere Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi, Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Ankara Milletvekili Aliye Timisi Ersever'den oluşan bir heyet görevlendirdi.

  • Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti
    20:22 Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti

    Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yurtseven ve Ümran Göçen ile birlikte Foça protokol üyelerini makamlarında ziyaret etti. Başkan Fıçı, Foça'nın daha çok gelişmesi ve kalkınması için tüm kamu kurumlarıyla birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.


Advertisement