Her Gün Farklı Otomobil Çalıp Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Her Gün Farklı Otomobil Çalıp Hırsızlık Yaptılar

Her Gün Farklı Otomobil Çalıp Hırsızlık Yaptılar

Marmara bölgesinde çok sayıda hırsızlık olaylarına karışan iki zanlı yakayı Bursa’da ele verdi.

04.03.2016 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara bölgesinde çok sayıda hırsızlık olaylarına karışan iki zanlı yakayı Bursa'da ele verdi.

Son aylarda Güney Marmara bölgesinin adeta kabusu haline gelen hırsızlık olaylarının failleri, Mustafakemalpaşa polisi tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Hakkı D. (29) ve Mustafa D. (31) isimli şahıslar, Bursa'nın Karacabey ve Mustafakemalpaşa ilçeleri ile Balıkesir'in Bandırma, Gönen, Kepsut ve Manyas ilçelerinden onlarca otomobil çaldı. Çaldıkları otomobillerin her gün bir tanesiyle bölgedeki ilçe ve köylere giden iki hırsız, çok sayıda bakkal, kahvehane ve evi soydu.

Bölgedeki emniyet müdürlüklerine gelen çok sayıda hırsızlık ihbarı üzerine teyakkuza geçen asayiş ekipleri, azılı hırsızların izini sürdü. Mustafakemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğ Asayiş Büro Amirliği ekipleri, hırsızlardan birini çaldığı birkaç otomobille birlikte Mustafakemalpaşa ilçesinde kıskıvrak yakaladı. Diğer hırsız ise Gönen emniyeti tarafından gözaltına alındı.

Yapılan operasyonda çok sayıda oto teybi ve hoparlör, bakkal ve marketlerden çalınmış yaklaşık 500 paket sigara, köy kahvehanesinden çalındığı tespit edilen 1 adet dev ekran televizyon ve çok sayıda elektrikli el aleti ele geçirildi. Yakalanan hırsızlar, Bandırma'da sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Her Gün Farklı Otomobil Çalıp Hırsızlık Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement