"Her Pazar" - Son Dakika
Güncel

"Her Pazar"

"Her Pazar"

Dünyayı kurtarmak için kolları sıvayan sivil toplum kahramanları uygulanabilir önerilerini, bu programda izleyicilerle paylaşıyor.

15.02.2012 22:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SKY TÜRK 360 ekranlarından yepyeni bir format ile izleyicilerin karşısına çıkan başarılı yapımcı ve sunucu Nur Onur bu kez; Küreselleşen dünya düzeni içinde akıl almaz bir hızla kirlenen, hor kullanılan tüketilen çevremize dikkatleri çekerek daha iyi bir hayatın düşünü kuranları dolu dolu bir programla buluşturuyor. "HER PAZAR"

Dünyayı kurtarmak için kolları sıvayan sivil toplum kahramanları uygulanabilir önerilerini, ünlü çevreciler destekledikleri projeleri, bu programda izleyicilerle paylaşıyor.

Greenpeace önderliğinde haber turları, doğa aşığı olanlar için gezilip görülecek adresler ve çevreci tatil alternatifleri de bu programda yer alıyor. Yediğimiz ekmekten, içtiğimiz suya, sofralarımızdakinlerden giydiklerimize, soluduklarımıza kadar her konu bu programda ele alınıyor.

Nur Onur'a bu hafta;

AKUT Kurucu Üyesi ve Başkanı Nasuh Mahruki konuk oluyor.

Profesyonel sporcu, yazar ve fotoğrafçı olan Mahruki dağcılık, mağaracılık, yamaç paraşütü, aletli dalış, motor sporları, yelken ve bisiklet sporları yapması dışında kendi Everestinize tırnanın diyerek liderlik, takım çalışması, kişisel gelişim, kendini tanıma, hedef odalılık, kararlılık, disiplin, risk yönetimi gibi konularda motivasyon konuşmaları ve seminerler de düzenleyen Mahruki doğa konusundaki hassasiyeti ve hayvan dostu olarak tanıdığımız yönleri dışında da çok renkli bir kişilik. Hayatın içinde kendi yerinizi arayın diyor ve Sosyal sorumluluk projelerinde hep ön saflarda yer alışıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Nasuh Mahruki çok özel sohbetiyle "Her Pazar" da...

Yakın ve özel adreslerden biri olan Gölcük'e kaçamak. Greenpeace önderliğinde dünyada ve ülkemizde olup bitenler...

Ata sporumuz atçılığın modern zamanlardaki yansıması olan at tutkusunu ise Atlı Spor kulübüyle ekranlara getiriyoruz.

Nur Onur, Besin Aktivisti Defne Koryürek ile GDO nedir? Hangi gıdalarla daha çok karşımıza çıkar? Dünya'da ve Türkiye'deki durumu? Yem amaçlı onaylanan GDO'lu ürünler... Ambalajlar üzerinde yer alacak bilgilendirme etiketleri... GDOlu ürünlere getirilen hukuki düzenlemeler gibi pek çok konuda merak edilenler bu programda konuşuluyor.

Kısacası daha yaşanılabilir bir dünyanın düşünü kuranlar Her Pazar'da buluşuyor. Bu düşü paylaşmak isteyenleri biz de 'Her Pazar'a bekliyoruz.

"Her Pazar" Pazar günü saat 09.15'de ve tekrarı 21.15 de SKY Türk 360 da...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Her Pazar' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement