Her Şeyi Denedi Ama Kamyonu Sıkıştığı Yerden Çıkaramadı - Son Dakika
Yerel

Her Şeyi Denedi Ama Kamyonu Sıkıştığı Yerden Çıkaramadı

Her Şeyi Denedi Ama Kamyonu Sıkıştığı Yerden Çıkaramadı

Aydın’da et yüklü bir kamyon, tren yolu alt geçidine sıkıştı.

10.01.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da et yüklü bir kamyon, tren yolu alt geçidine sıkıştı. Alt geçitte sıkışan kamyonunu kurtarmak için her yolu deneyen sürücü başarılı olmayınca yoldaki levhanın kendisini yanılttığını ileri sürüp levhaların değiştirilmesini istedi.

Olay Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana geldi. Zaman yüksek kamyon ve komyonetlerin sıkıştığı Hürriyet caddesi alt geçidini kullanan İbrahim Ceyhan yönetimindeki 09 F 9419 plakalı kamyon tren yolu alt geçidine sıkıştı. Büyük bir gürültüyle demir köprüye çarpan kamyonun sürücüsü İbrahim Ceyhan(30), çevredekilerin de yardımıyla aracını sıkıştığı köprüden çıkarmak için her yolu denedi ama bir türlü başarılı olmadı. Yüklü kamyonun tüm lastiklerini indiren sürücü, aracını sıkıştığı yerden çıkaramayınca çevredeki vatandaşları ağırlık için kasa üzerinde zıplattı yine de başarılı olamayan sürücü, kamyona binip gaz vererek geri geri çıkmak isteyince maddi hasar daha da büyüdü.

TRAFİK 4 SAAT AKSADI

Öfkelenen sürücü, et yükünü getirdiğini müşterisini arayarak etleri başka bir araca transfer ettirdi. Yaklaşık 4 saat kapalı kalan trafiği açmak için yoğun çaba harcayan sürücü, çağrılan kasko ekipleriyle köprü yüksekliği ve kaza alanını inceledi. Kasa yüksekliği ile köprü yüksekliği arasında 1 metre fark olduğunu söyleyen Ceyhan, yetkililerden uyarı levhasının değiştirilmesini isteyerek köprü yüksekliğinin üst üste asfalt dökülmesi sonucu düştüğü ileri sürüldü. Kamyon, yaklaşık 4 saatlik uğraşın ardından Denizli'den gelen vinç yardımıyla sıkıştığı yerden kurtarıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Her Şeyi Denedi Ama Kamyonu Sıkıştığı Yerden Çıkaramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement