Her Toka Bir Oda" Projesine İnegöl Damgası - Son Dakika
Güncel

Her Toka Bir Oda" Projesine İnegöl Damgası

Her Toka Bir Oda" Projesine İnegöl Damgası

Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Onkoloji bölümünde yatan lösemili çocuklar yararına, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen “Her Toka Bir Oda, Lösemi İçin Harekete Geçin” projesinde yer alan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Saç Show ekibi yaptığı değişik saç modelleri ve showları ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

16.05.2015 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Onkoloji bölümünde yatan lösemili çocuklar yararına, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından düzenlenen "Her Toka Bir Oda, Lösemi İçin Harekete Geçin" projesinde yer alan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Saç Show ekibi yaptığı değişik saç modelleri ve showları ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Projeye destek amacıyla düzenlenen "Saç Show" etkinliğine İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Saç Show ekibinin yanı sıra Kütahya Berberler ve Kuaförler Odası, İstanbul Berberler Odası, İstanbul Kuaförler Odası, İzmir Berberler Odası, İzmir Kuaförler Odası, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası, Bursa Kuaförler Odası ve Ankara Kuaförler Odası Show takımları katıldı. Projeye destek veren tek ilçe ekibi olan İnegöl Saç Show ekibi, ortaya çıkardığı modeller ile dikkatleri üzerine çekti.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odasının Bayan Kuaförlerinden Sedat Karataş, Fatma Kaya Demir ve İsa Demirez, Erkek Kuaförlerinden Engin Eser, Murat Adıgüzel, Okan Güngör ve Salih Aşkın'dan oluşan bay-bayan saç show ekibi, mankenleriyle beraber günün anlamına özgü yaptığı etkinlik ile farklılığını ortaya koydu. İnegöl ekibinin, Lösemili çocuk görünümü verilen manken ve açtıkları "sizin yardımlarınızla iyileşiyoruz" yazılı pankart ile Lösemili çocuklara destek olunması gerektiğini anlatan anlamlı giriş seremonisi protokol ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Bu anlamlı girişin ardından saç showlarına başlayan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası ekibi, etkinliğin en dikkat çeken modellerine imza attı. Ekibin ortaya koyduğu performans, Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyon Başkanı Bayram Karakaş, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz, Kütahya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Çaltı, İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, İstanbul Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Ayşe Aydın, Bursa Kuaförler Odası Başkanı İlker Hüseyin Tan, Ankara Kuaförler Odası Başkanı Bülent Erdoğan, İzmir Kuaförler Odası Başkanı Sezayi Apaydın, Bursa Berberler Odası Yönetim Kurulu ve İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Güven ve üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda protokol ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Gösterilerinin sonunda, Federasyon Başkanı Bayram Karakaş ve Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara tarafından plaket ve madalya ile ödüllendirilen İnegöl Saç Show ekibi etkinliğe katkıda bulunmanın onurunu ve başarılarını doyasıya kutladı.

ONUR VE GURUR YAŞADIK

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odasının düzenlemiş olduğu "Her Toka Bir Oda, Lösemi İçin Harekete Geçin" projesi kapsamında, Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi Onkoloji bölümünde yatmakta olan Lösemili çocuklar yararına düzenlenen bu etkinliğe oda olarak bir nebze katkıda bulunmak amacıyla bay-bayan saç show ekibiyle katıldıklarını belirterek, "Çok güzel bir etkinlik oldu. Değişik illerden ve Büyükşehirlerden katılan saç show ekiplerinin yanında tek ilçe bizdik. Üç bayan, dört erkek berberimiz ve mankenlerimizle beraber bu etkinlik için 3-4 haftadır hazırlanıyorduk. Hazırlıklarımızın ve çalışmalarımızın gurunu yaşadık. Gerçekten etkileyici, günün anlamına özgü bir açılış seremonisi ve saç show gösterisi ile izleyicilerden büyük beğeni aldık. Öyle ki, Federasyon Başkanımız Bayram Karakaş tarafından ekibimiz ile birlikte özellikle tebrik edildik. Eskişehir'de saç show ekibimizle birlikte bir onur, bir gurur yaşadık. Bu onur ve gururun yaşanmasında ve saç show ekibinin hazırlanmasında can-ı gönülden çalışan başta Denetim Kurulu Başkanımız Hatice Terkenli ve İsmail Dügen'e, Saç Show ekibimiz Sedat Karataş, Engin Eser, Fatma Kaya Demir, Murat Adıgüzel, Okan Güngör, Salih Aşkın ve İsa Demirez'e, ayrıca mankenlerine ve bizleri hazırlıklarımızda ve Eskişehir'de yalnız bırakmayan yönetim ve denetim kurulu üyelerime çok teşekkür ediyorum. İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri olarak birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece her zaman böyle etkinliklerde bulunur ve onurlanırız, gururlanırız. Aslında bu sayede bizde İnegöl'ün reklamına katkıda bulunmuş olduk diye düşünüyorum. Tekrardan emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Her Toka Bir Oda' Projesine İnegöl Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem
    01:09 Tokat Sulusaray'da 5.6 Büyüklüğünde Deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, çevre illerde de hissedildi. Depremde can kaybı olup olmadığı henüz bilinmiyor.

  • Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar
    01:09 Epic Games Store'da Bu Hafta Ücretsiz Oyunlar

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyunlar vermeye devam ediyor. Bu hafta ise strateji ve macera türündeki The Big Con ve Town of Salem 2 oyunları ücretsiz olarak sunulacak. Town of Salem 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir sosyal dedektiflik yapımı olarak öne çıkıyor. The Big Con ise Ali isimli bir karakterin hikayesini anlatıyor. Oyunları ücretsiz olarak almak için Epic Games Store'un web sitesine veya masaüstü uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

  • Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri
    01:09 Tecno Camon 30 Premier 5G Tanıtıldı: İşte Özellikleri

    Tecno, Camon 30 serisinin yeni modeli olan Camon 30 Premier 5G'yi piyasaya sürdü. Camon 30 Premier, şık tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. 6,77 inç LTPO AMOLED ekran, 120Hz yenileme hızı, 50 Megapiksel selfie kamerası, MediaTek Dimensity 8200 işlemci, 12GB RAM, 512GB depolama alanı, 5000 mAh pil ve 70W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, silver ve black renk seçenekleri ile sunulacak.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.


Advertisement