Her Yerde Sen 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Her Yerde Sen 8. son bölüm izle - Son Dakika
Magazin

Her Yerde Sen 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Her Yerde Sen 8. son bölüm izle

Her Yerde Sen 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Her Yerde Sen 8. son bölüm izle

Her Yerde Sen 8. son bölüm Fox TV ekranlarında seyircilerle buluştu. Son bölümden sonra Her Yerde Sen 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde, Selin ile Demir'in aşk yakınlaşmaları doruğa çıktı. Aralarının bozulmasından korkan Selin, Demir'e yalan söylediğini itiraf etti. İşte Her Yerde Sen son bölüm izleme bağlantısı ve yeni fragman

03.08.2019 00:47  Güncelleme: 06:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her Yerde Sen 8. son bölümü ile ekranlara geldi. Son bölümün ardından Her Yerde Sen 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her Yerde Sen, birbirinden inatçı Demir ile Selin'in başlarından geçen romantik ve komik olayları ekrana getiriyor. Her Yerde Son bölümde Selin'in daha önceden Vedat'la tanıştığını öğrenmesi Demir'i şok eder. Demir, bu olay sonrasında Alara ile Paris'e gitmeyi kabul eder.

HER YERDE SEN 8. BÖLÜM İZLE

HER YERDE SEN 9. BÖLÜM FRAGMANI

Her Yerde Sen yeni bölüm fragmanında ise Demir ile Selin, yalan konusunda tartışmaya devam ediyorlar. Selin'in hayal ettiği her şey iki saat içinde yıkılmıştır.

HER YERDE SEN 8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süpriz doğum gününde Demir'le ilgili sırları saklamak için ter döken Selin, tehlikeli bir konukla karşılaşır. Alara'nın sırlarını öğrendiğini duyan Demir, harekete geçer. Selin ve Demir giderek yakınlaşırken, Selin'den gelen itiraf Demir'i ani bir karar almaya iter.

Her Yerde Sen 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Her Yerde Sen 8. son bölüm izle

Son Dakika Magazin Her Yerde Sen 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Her Yerde Sen 8. son bölüm izle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement