Heraion Teikhos Bilimsel Kazı Çalışmaları Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Güncel

Heraion Teikhos Bilimsel Kazı Çalışmaları Protokolü İmzalandı

Heraion Teikhos Bilimsel Kazı Çalışmaları Protokolü İmzalandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Heraion Teikhos Antik Kenti Kazı Başkanlığı ile “Heraion Teikhos Bilimsel Kazı Çalışmaları” protokolü imzalandı.

13.09.2018 17:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Heraion Teikhos Antik Kenti Kazı Başkanlığı ile "Heraion Teikhos Bilimsel Kazı Çalışmaları" protokolü imzalandı.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen imza töreninde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Cömertler, Prof. Dr. Neşe Atik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin katıldı.

"Heraion Teikhos Bilimsel Kazı Çalışmaları" protokolü imzalanması sonrasında konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Kadir Albayrak Tekirdağ'ın kültür ve tarihi miras bakımından oldukça zengin bir bölge olduğunu belirterek, "Bugün imzasını attığımız protokol kapsamında yapılacak kazı çalışmalarında ilimizin kültürel mirasına yenileri eklenecektir. Ben yapacağı çalışmalarda kazı başkanı Neşe Atik'e başarılar diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Heraion Teikhos Bilimsel Kazı Çalışmaları Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi
    11:04 Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi

    Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı Handırı köyünde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvancılara Hibrit Mısır Tohumu Hibe Ediyor
    11:03 Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvancılara Hibrit Mısır Tohumu Hibe Ediyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı bölgelerde üreticilerin girdi ve yem maliyetini azaltmak amacıyla yüksek verimli silajlık mısır tohumu hibesine başladı. Aksu, Serik ve Elmalı ilçelerinde 202 çiftçiye 5 ton hibrit tohum dağıtıldı.

  • Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti
    11:02 Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürdüğü esnada ayağını çapa makinesine kaptırarak ağır yaralanan 75 yaşındaki Tacettin Başkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan müdahalelere rağmen Başkan kurtarılamadı. Cenazesi ise Akyazı Yongalık Civekdağı Mahallesi Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından defnedilecek.

  • Seçim Kurulu Müdürü, farklı partilere alkış istedi
    11:00 Seçim Kurulu Müdürü, farklı partilere alkış istedi

    Bursa İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet US, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için aynı alkışı istedi. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.


Advertisement