Hercai 9. Yeni Bölüm Fragmanı: Miran Reyyan'ı Bırakmıyor! (Hercai 8. Son Bölüm İzle) - Son Dakika
Magazin

Hercai 9. Yeni Bölüm Fragmanı: Miran Reyyan'ı Bırakmıyor! (Hercai 8. Son Bölüm İzle)

Hercai 8. son bölümü ile ekrana geldi. Son bölümden hemen sonra ise Hercai 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi olmayı başaran Hercai son bölümde Miran ile Reyyan'ın ayrılığı uzun sürmedi. Hercai son bölümü tamamı ve yeni bölüm fragmanı haberimizde.

04.05.2019 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atv'nin kısa zamanda en çok izlenen dizisi olmayı başaran Hercai 8. son bölümü dün akşam hayranları ile buluştu. So bölümden sonra ise Hercai 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hercai 8. bölümde Reyyan'ın sözleri sonrasında Miran'ın neler yapacağı merak ediliyordu. Miran, Reyyan'dan uzun süre ayrı kalamadı ve saklandığı yere gidip "Ben bu kızın kocasıyım. Karımı almaya geldim" dedi.

Hercai 8. bölümde Reyyan'ın peşini bırakmayacağını bilen Azize Aslanbey'in "Miran Hazar Şadoğlu'nun oğlu olduğunu, annesinin nasıl öldüğünü, Hazar'ın suçsuz olduğunu da bilmeyecek. Ne zaman Şadoğlu ailesi Miran tarafından darmadağın edilecek, o zaman Miran bütün gerçeği öğrenecek ve ailesini yok edenin kendisi olduğunu bilecek" sözleri şok etti.

Hercai 9. yeni bölüm fragmanında Reyyan, ne kadar ondan kaçmaya çalışsa da Miran peşini bırakmıyor. Azize Aslanbey ise planı yürütmeye ve Şadoğlu'nu Miran ile dağıtma peşindedir. Fakat Miran, Reyyan'ın Şadoğlu olmadığını öğrendiği zaman kendisine düşman olacağını bilmektedir. Hercai 8. son bölüm tamamını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

HERCAİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Reyyan'ı kurtarmak için her yolu deneyen Miran Aslanbey, onun "burada olan burada kalacak" sözüyle yıkılır! Reyyan'ın, Azat'tan gelen evlilik teklifin kabul etmesiyle konakta da işler iyice karışıyor!

Bir yanda oğullarını Reyyan'la evlendirmek istemeyen Handan ve Cihan Şadoğlu, diğer tarafta ise her geçen gün Miran'ı elinden kaybeden Azize Aslanbey! Tüm bu karmaşa içinde Miran'ın yolu küçük Gül ile kesişiyor. Şadoğlu Konağı'nda da yine gergin anlar var!

Bir yanda dedesi Nasuh Şadoğlu'na karşı duran Azad, diğer yanda ortalığı karıştırmak için yine oyunlar peşindeki Yaren! Ve intikam almak için büyüyen Miran, kalbiyle aklı arasında gidip gelirken, silahını neden Reyyan'ın babasına, Hazar Şadoğlu'na çeviriyor?

HERCAİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

3 Mayıs Cuma akşamı 8. bölümü ile ekrana gelen Hercai dizisi erken sezon finali yapıyor. Hercai 12. bölümü ile 31 mayıs Cuma akşamı unutulmaz bir sezon finali yapacak. Hercai, yeni sezona ise 13. bölüm ile 20 Eylül Cuma akşamı başlayacak.

Hercai 9. Yeni Bölüm Fragmanı: Miran Reyyan\'ı Bırakmıyor! (Hercai 8. Son Bölüm İzle)

Son Dakika Magazin Hercai 9. Yeni Bölüm Fragmanı: Miran Reyyan'ı Bırakmıyor! (Hercai 8. Son Bölüm İzle) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement