Hercai'nin son bölümünde şaşırtan gelişmeler - Son Dakika
Magazin

Hercai'nin son bölümünde şaşırtan gelişmeler

Hercai\'nin son bölümünde şaşırtan gelişmeler

Başrollerini Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in paylaştığı Hercai 6 Mart Cuma günü yayınlanan 35.'nci bölümüyle nefes kesti. İşte son bölümde yaşananlar...

07.03.2020 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dizinin 35.'nci bölümünde, Miran sonunda babaannesinin söylediği yalanlara inanmaktan vazgeçer ve Azize'yi, Aslanbey konağından kovar.

Azize konaktan ayrılırken Miran'ın ileride çok pişman olacağını söylese de Miran için artık intikamın anlamı değişmiştir.

Birbiriyle savaşacaklar

Yıllardır aynı gerçeğe inanan Azize ve Miran intikam hikayesinde girdikleri yol ayrımında bundan sonra birbirleriyle de savaşacaktır.

Reyyan, Azize'nin konaktan gönderilmiş olmasının yeni tehlikelere gebe olacağından korkarken, bir yandan da yaptıklarından dolayı gitgide kendisinden uzaklaşan Miran'ı pişmanlıklarından kurtarmak için çabalar.

Reyyan'ın üvey olduğunu açıkladı

Babasının itirafıyla sarsılan Cihan, ailesini korumak uğruna bu sırrın açığa çıkmaması için Nasuh'u ikna etmeye çalışırken, Harun'la evlilik yolundan dönüşü olmadığını anlayan Yaren, tüm aileyi bir kere daha yıkıma uğratmak için Reyyan'ın üvey olduğunu açıklar.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Hercai'nin son bölümünde şaşırtan gelişmeler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement