Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla nefes kesti - Son Dakika
Magazin

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla nefes kesti

Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren güzel oyuncu Ebru Şahin, tatilde çekilen bikinili pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Ebru Şahin'in cesur paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

05.07.2020 17:44  Güncelleme: 19:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran güzel oyuncu Ebru Şahin, tatilden karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

BİKİNİ POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

Instagram'da 2,9 milyon takipçisi olan güzel oyuncu, bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Ebru Şahin'in "Summer" etiketiyle yaptığı paylaşıma 360 binin üzerinde beğeni ve binlerce yorum geldi.

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla nefes kesti

CEDİ OSMAN İLE AŞK YAŞADIĞI İDDİALARINI YALANLAMIŞTI

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman ile aşk yaşadığı iddia edilen Ebru Şahin, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir açıklama yaparak söz konusu iddiaları yalanlamıştı. Güzel oyuncu, "Size göre iki ayrı aşka yelken açmışım ama benim rüzgarım o kadar sert esmiyor. Mesleğinize mi kendinize mi saygınız yok bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla nefes kesti
Hercai\'nin yıldızı Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla nefes kesti

Son Dakika Magazin Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin, bikinili pozlarıyla nefes kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • Abuzer kömürcü: Malzeme iyi 6 3 Yanıtla Biri: Senin yorumlar hep kaba 2 0
  • qamil: Şimdi sapıklıkla yobazlık arasında çok ince bir çizgi var. O çizgideyim. Edep yahu ayıp desem yobaz diyecekler, çok güzel ve kışkırtıcı desem sapık. İyisi mi çok güzel karısınız hanfendi diyip kroluğa bağlıyayım :) :) 7 1 Yanıtla
  • Seda : Bir dizide oynuyorlar ondan sonra bikiniyle kendilerini milletin gözüne sokuyorlar 6 0 Yanıtla
  • HATİCE: Bunu söyleyen siz cenneti garantilediniz galiba biri açıklıktan yanar diğeri başka bir haktan size mi kalmış yargı dağıtmak . Hem haber başlığı bikinili poz diye atılmış niye sayfaya girip açık pozlara bakarak günah kazanıyorsun cennet cehennemden bahseden sen ! Çok ironik bir durum ! Bu arada açık pozlara bakmakta günah (hatırlatma) 2 3 Yanıtla Tursun: Bu ne hiddet bu celal da. pazartesi sendorumu diler puna ablacum. İyi gelen de sade kave iyi dusunceler icinde olmaktur 0 1 Tem: Onlar açık poz vermesin verirlerse bakarlar elin adami 1 0
  • necmi karaketeli: ya sizcede bakınca erkek gibi yüzü yokmu? yoksa banamı öyle geliyor... 1 4 Yanıtla
  • Adı ne: Bize ne başka derdimiz yok mu ? 4 0 Yanıtla
  • Dobra: Aynen, Medya yazacak bişey bulamayınca böyle saçma sapan şeyleri haber yapıyor 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement