Boksör Klitschko, Yediği Yumruktan Sonra Görmemeye Başlamış - Son Dakika
Spor

Boksör Klitschko, Yediği Yumruktan Sonra Görmemeye Başlamış

Ağır sıklet boks maçında Wladimir Klitschko, Joshua'dan yediği yumrukla ilgili "Kan gözümün içine doğru akmaya başlamıştı. Artık hiçbir şey göremiyordum." dedi.

01.05.2017 14:15  Güncelleme: 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski şampiyon Wladimir Klitschko, Anthony Joshua karşısına kemerlerini geri almak için geçen gece Londra'da ringe çıkarken, 6. rauntta rakibini nakavt etmeye çok yaklaştıysa da başaramadı ve karşılaşmayı 11. rauntta nakavtla kaybetti.

Joshua'yı 6. rauntta çok iyi bir sağ direkle yıkan Klitschko, akabinde rakibinin güçlükle ayağa kalkması ve toparlanamaması üzerine bir çok izleyici karşılaşmanın Klitschko lehine nakavtla bitebileceğini düşündü.

Boksör Klitschko, Yediği Yumruktan Sonra Görmemeye Başlamış

"BUNUN BENİM GECEM OLACAĞINI HİSSETTİM"

Konu hakkında görüşleri sorulan Klitschko; "Joshua'nın o an ayağa kalkabileceğini düşünmedim ama başardı. Buna saygı duymak lazım. Ben o andan itibaren Joshua'nın enerjisinin ve konsantrasyonun tamamen bittiğini düşündüm, ama o ilerleyen rauntlarda toparlanmayı başardı. Onu nakavt etmek için daha çok şey yapabilirdim ama bunun benim gecem olacağını hissettim ve bu yüzden acele etmedim." şeklinde konuştu.

Nakavt anına da değinen Klitschko; "Kan gözümün içine doğru akmaya başlamıştı, o kadar kalın bir şerit halinde akıyordu ki artık hiçbir şey görememeye başlamıştım" ifadelerini kullandı.

Boksör Klitschko, Yediği Yumruktan Sonra Görmemeye Başlamış
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Boksör Klitschko, Yediği Yumruktan Sonra Görmemeye Başlamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement