Herkes bunu paylaşıyor! İşte Fatih Terim'in Beşiktaş maçı sonrası söylediği sözler - Son Dakika
Spor

Herkes bunu paylaşıyor! İşte Fatih Terim'in Beşiktaş maçı sonrası söylediği sözler

Fatih Terim'in koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar, Terim'in Beşiktaş maçının ardından söylediği sözleri paylaşıyor. İşte Terim'in açıklamaları.

23.03.2020 23:02  Güncelleme: 23:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıktığını dile getirdi. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yapan deneyimli çalıştırıcı, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre korona virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullandı. Bu gelişmenin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Beşiktaş maçından sonra söylediği sözleri paylaşmaya başladı. İşte Terim'in açıklamaları:

"HEPİMİZİN HAYATI TEHLİKEDE"

"Global bir sorun ile karşı karşıyayız. Ülkeler olağanüstü hal ilan ediyor. Sınırlar kapatılıyor, uçuşlar durdu. Risk grubundakiler evlerinde. Meclis toplantıları iptal, etkinlikler iptal. Tüm büyük ligler ertelendi. Milyonlar, milyarlar; 'futbol insan hayatından önemli değil' diyorlar. Seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Kimseyi üzmek niyetinde değilim ama doğruları da söyleyeceğim. Sağlığımız söz konusu, hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var. Oyuncuların, bizlerin, hatta sizlerin (basın mensupları) hayatı ne olacak? Akreditasyon sahibi 850 kişi var. Bu kadar yakın olduk mu birbirimize? Hani 1 metreden yakın durmayacaktık? Hepimizin hayatı tehlikede. Bu maç olmasa evde olacaktınız. Ertelense bütün futbolcular evlerine gitse olacak bir hadiseden kimse gocunmaz. Çünkü herkes kendini koruyacak. Şimdi bir tanemizde çıksa, hepimiz karantinaya gireceğiz. Söylenen ile eylem birbiri ile örtüşmüyor. Hangi bilimsel yaklaşım ve tedbir ile oynatıyorsunuz?"

"BENİM ÇOCUKLARIMIN CANI NEDEN ÖNEMLİ DEĞİL?"

"İki hafta sonra milli takım arası var. Milli takım arasına kadar erteleseydiniz, baktınız vakalar bitti o zaman oynardınız. Benim çocuklarımın canı niye önemli değil? Çocuklarım derken, futbolcularımdan bahsediyorum. Kendi adıma değil Türk futbolu adına söylüyorum. Biz ülke olarak yeri gelince beraber olabiliyoruz, burada neden olamıyoruz? Süper Lig ile TFF 1. Lig bir nebze iyi imkanlarda. BAL'da düşünemiyorum. Birilerine zarar gelecekse istediğinizi şampiyon yapın. Oynamayalım kardeşim. Ben komplo teorisi üretmiyorum ama hepimizi paranoyak olduk.

Herkes bunu paylaşıyor! İşte Fatih Terim\'in Beşiktaş maçı sonrası söylediği sözler

Son Dakika Spor Herkes bunu paylaşıyor! İşte Fatih Terim'in Beşiktaş maçı sonrası söylediği sözler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (93)

  • Parasız ağa : O kadar haram yedi allah verdi bu hastalığı ona işte terim paranda seni kurtarmaz 10 25 Yanıtla
  • Adil: Vah vah. Yazık oldu Terim'e. Vah da vah 4 25 Yanıtla Adam ol: Adam ol 2 1
  • GÖKTÜRK: DİBİNE KADAR HAKLI, ÖNCE CAN 25 1 Yanıtla
  • Milyoncu: Milyonları götürürken öyle demiyordun im parator kebapçı Selo kılıklı 4 21 Yanıtla Gs: Fenev 1 4 yıldız 3 0 1 Milyarcı: Senin ne mal olduğun belli Ermeni tohomi milyoncu 1 0 Bili: Adamsin 0 0 Adanalı : lan milyoncu dallama atıp tutma adam çalışıyor imparator olmuş kazanıyor adam ol sende kazan önünü kesenmi var mal 0 0
  • Uğur KAHRAMAN : Bir kez daha hakli çıktı hocamız 17 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement