Herkesin Anladığı Ortak Bir Dil Var: Aşk! - Son Dakika
Güncel

Herkesin Anladığı Ortak Bir Dil Var: Aşk!

Asya'nın en büyük servetlerinden birinin vârisi olan Nicholas Young, Singapur'da gerçekleşecek olan yılın düğününe Amerikan doğumlu Çinli kız arkadaşını davet eder!

10.07.2014 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rachel, Nick'in Singapur davetini kabul etmesiyle düşlerinde göremeyeceği görkemli bir dünyaya adımını atmış olur. Çünkü Nick'in ailesi saray gibi bir evde yaşayan, arabadan çok özel uçağa binen, sosyete dergilerinin sayfalarından düşmeyen bir ailedir. Ve bu kadar zengin bir ailenin oğluyla evlenmek Rachel'ın sandığı kadar kolay değildir.

Şehirde Nick ile evlilik hayali kuran pek çok kız vardır ve hepsi Nick'in Rachel ile evlenmemesi için planlar yapar. Kadınlar arasındaki bütün bu çekişmeleri bir Amerikan komedi filmi tadında okura aktaran Kevin Kwan, Türkiye'deki okurun pek de yabancısı olmadığı gelin-kaynana çekişmesinin "Çincesini" de okura aktarıyor. Çünkü Rachel'ı hedef alan sadece şehirdeki bekâr kızlar değildir, kendisini asıl hedef alan kişi Nick'in annesidir. Böyle zengin bir ailenin gelini olmak da Rachel'ı düşündürmeye başlar…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Herkesin Anladığı Ortak Bir Dil Var: Aşk! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement