Hermes'in Patronu "Taksim 360" Projesini İnceledi - Son Dakika
Güncel

Hermes'in Patronu "Taksim 360" Projesini İnceledi

Hermes\'in Patronu "Taksim 360" Projesini İnceledi

Dünyaca ünlü lüks giyim markası Hermes’in kurucusu Xavier Hermes, Taksim 360 projesini incelemek için İstanbul’a geldi.

05.04.2018 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyaca ünlü lüks giyim markası Hermes'in kurucusu Xavier Hermes, Taksim 360 projesini incelemek için İstanbul'a geldi. Beyoğlu'nda bulunan satış ofisini ziyaret eden Hermes'e Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da eşlik etti.

Dünyaca ünlü lüks giyim markasının kurucusu ve sahibi olan Xavier Hermes İstanbul'da yeni mağaza ve iş olanaklarına bakmak için Taksim 360 projesini ziyaret etti. Hermes'le beraber İngiliz Kraliyet Ailesi Üyesi Kent Prensi Michael Franklin ve Brazzeville Vakfı Başkanı Fransız iş insanı Jean Yves Ollivier de projeyi incelemek için Xavier Hermes'e eşlik etti.Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın yanı sıra Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül ve eski Paris Büyükelçisi aynı zamanda Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Baş Danışmanı Hakkı Akil de projeyi misafirlere sunmak üzere Taksim 360 satış ofisine geldi.

Projeyi Xavier Hermes ve beraberinde gelen heyete tanıtmak için konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Bu parça 120 yıl evvel inşa edilmiş bir şehir parçacığı ve binalar 25 metre, 30 metre, 40 metre şeklinde küçük binalar olarak yapılmış. Otopark yok. Zaten yapıldığında araba yok. Biz burada bütün şehrin binasının ruhunu koruyarak, içten de tevhid ederek yeniden bir ihya ve inşa yapmış olduk. Bu peşinden daha çok turizm çekilmesinin de en önemli anahtarı oldu. İnsanlar kendi tarihlerini şehir merkezinde öğreniyorlar ama dışarıda yaşamayı tercih ediyorlar. Oysa turistler şehrin eski merkezlerine gelip orada konaklamayı ve çevreyi solumayı arzu ediyorlar. Beyoğlu, Taksim Meydanı çevresinde 50 bin yatağımız var. Bu 50 bin yatak her gün yüzde 80 oranında doluyor. Biz burada eğlence anlamında, konaklamanın dışında yemesi, içmesi, hoş vakit geçireceği mekanlar ve değişik atraksiyonlarla turisti burada 4 güne kadar tutmayı başardık. Fakat bu alandan beklentimiz çok fazla. Binalar hem eski hem de modern ihtiyaçları mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Altında otoparkları var. İnsanların istediği iki şey; hem tarihi solumak istiyorlar hem de konfor istiyorlar. Bu ikisini veren bir nokta olarak turistlerin uğrak noktası olacağını biliyoruz. Dünyaca meşhur markaların gelmesini de arzu ediyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından toplu bir hatıra fotoğrafı çekildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hermes'in Patronu 'Taksim 360' Projesini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
    06:09 İstanbul Şişli'deki Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

    İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı
    06:06 İzmir'de bir tekstil atölyesinde çıkan yangın bitişik binaya sıçradı

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü ancak tekstil atölyesi kullanılamaz hale geldi ve binada hasar oluştu. Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi ve soruşturma başlatıldı.

  • İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü
    05:28 İzmir Konak'ta çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü

    İzmir'in Konak ilçesinde bulunan bir tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın, tekstil malzemelerinin tutuşmasıyla büyüyerek bitişiğindeki binaya da sıçradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın sonucunda tekstil atölyesi kullanılamaz hale gelirken, binada da hasar meydana geldi.

  • Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi
    04:52 Fatih'te Psikolojik Sorunları Olan Kişi Üst Komşusunun Kapısını Kırmaya Çalıştı ve Ateşe Verdi

    Fatih'te yaşanan olayda, psikolojik sorunları olan bir kişi, üst komşusunun çıkardığı sesten rahatsız olduğu için balyoz ve matkapla kapıyı kırmaya çalıştı. Başarılı olamayınca da kapıyı ateşe verdi. Polis, itfaiye ve özel harekat polisleri olaya müdahale ederek saldırganı etkisiz hale getirdi. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

  • Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı
    04:42 Aksaray'da tıra çarpan otobüs kaza yaptı, 8 kişi yaralandı

    Aksaray'da bir otomobilin aniden önüne geçmesi sonucu fren yapan bir tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüs kontrolden çıkarak bir fabrikanın bahçe duvarına çarptı. Kazada otobüs sürücüsü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, tır ve otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.


Advertisement