Herry’den İz Bırakanlar Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

Herry’den İz Bırakanlar Koleksiyonu

Herry’den İz Bırakanlar Koleksiyonu

Dünya Kadınlar Günü İçin Öncü Türk Kadınlarının Fotoğraflarının Yer Aldığı T-Shirtler Hazırladı

01.03.2011 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modern kentli kadına, modadaki en son trendleri sunan Herry, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, Türkiye'nin bağımsızlığı ve çağdaşlaşmasında önemli roller üstlenen öncü kadınları hatırlatmak ve minnetle anmak için vitrine taşıyor. Herry'nin, Dünya Kadınlar Günü 2011 için hazırladığı İz Bırakanlar Koleksiyonu, Halide Edip Adıvar, Sabiha Gökçen, Bedia Muvahhit, Afife Jale ve Keriman Halis'in fotoğraflarının yer aldığı t-shirtlerden oluşuyor. T-shirtlerin satışından elde edilecek tüm gelir "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasına aktarılacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, kadının toplumda hak, eşitlik ve var oluş mücadelesini simgelerken, tarih boyunca farklı alanlarda arkadan gelenlere yol açan ve örnek olan radikal kadınların, sağlanan kazanımlarda büyük payları bulunuyor. Türkiye'de modaya yön veren öncü markalar arasında yer alan Herry, 8 Mart'ı "iz bırakan" kadınlara saygı duruşu niteliğindeki anlamlı bir koleksiyon ile kutluyor.

Herry'nin, Dünya Kadınlar Günü 2011 nedeniyle özel olarak hazırladığı "İz Bırakanlar" Koleksiyonu, milli mücadelenin simge isimlerinden Halide Edip Adıvar, ilk Türk savaş pilotu Sabiha Gökçen, Türk ve Müslüman kadını ilk kez tiyatro sahnesine ulaştıran Bedia Muvahhit ile Afife Jale, ilk Türk Dünya Güzellik Kraliçesi Keriman Halis'in fotoğraflarının yer aldığı t-shirtlerden oluşuyor.

İz Bırakanlar Koleksiyonu, 1-8 Mart tarihleri arasında Herry'nin İstanbul'da Torium, Capacity, Palladium, Astoria AVM, Bursa'da Korupark, İzmir'de Alsancak ve Egepark, Ankara'da Panora ve Kentpark, Adana'da Cadde mağazalarında yeralacak. 8 Mart İz Bırakanlar t-shirtleri 49.50 TL fiyatla satışa sunulacak. T-shirtlerin satışından elde edilecek tüm gelir "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasına aktarılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Herry’den İz Bırakanlar Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement