Hertha Berlinli Ben-Hatira'dan Kanser Hastası Çocuğa Büyük Jest - Son Dakika
Spor

Hertha Berlinli Ben-Hatira'dan Kanser Hastası Çocuğa Büyük Jest

Hertha Berlinli Ben-Hatira\'dan Kanser Hastası Çocuğa Büyük Jest

Hertha Berlin forması giyen Anis Ben-Hatira, golün ardından yaptığı maskeli sevinçle küçük hayranını mutlu etmeyi başardı.

16.03.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son dönemde futbol dünyasındaki maskeli gol sevinçlerinin sayısı iyiden iyiye arttı. Kısa süre önce Dortmund oyuncuları Marco Reus ve Pierre-Emerick Aubameyang Batman ve Robin maskesi takarak yaptıkları gol sevinçleriyle gündem olmuştu.

Bundesliga hafta sonu bir maskeli gol sevincine daha sahne oldu, ancak bu sevincin yüreklere dokunan bir tarafı da vardı. Hertha Berlin-Schalke mücadelesinin 21. dakikasında ev sahibi takımı 1-0 öne geçiren golü atan Anis Ben-Hatira, Örümcek Adam maskesini taktı ve tribündeki küçük hayranına koştu.

Tunuslu oyuncunun golü adadığı sekiz yaşındaki Jannik, bir süredir lösemiyle mücadele ediyor. Jannik ile Ekim ayında tanışan Ben-Hatira, düzenli olarak ziyaret etme sözü verdiği küçük çocuktan bunun karşılığında iyileşme sözü almış. O gün birlikte kararlaştırdıkları şeylerden biri de, Jannik'in iyileşmesini Berlin Olimpiyat Stadı'nda kutlamak olmuş.

Bu dilek Cumartesi günü gerçeğe dönüşürken, Ben-Hatira'nın attığı gol herşeyi daha büyülü bir hale getirdi. Tunuslu yıldız, süper kahraman olmak için süper güçlere sahip olmak gerekmediğini herkese gösterdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hertha Berlinli Ben-Hatira'dan Kanser Hastası Çocuğa Büyük Jest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement