HES Kablo Bayileriyle Saraybosna'da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

HES Kablo Bayileriyle Saraybosna'da Bir Araya Geldi

HES Kablo Bayileriyle Saraybosna\'da Bir Araya Geldi

Geleneksel Hes Kablo bayi toplantısı bu yıl Saraybosna'da düzenlendi

17.04.2014 15:12  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 gün süren bayi toplantısında Hes Kablo'nun sektördeki durumu ve geleceği masaya yatırılırken katılımcılar Saraybosna'nın güzelliklerini de yakından görme şansı buldu.

Türkiye'nin en büyük kablo üreticisi olan Hes Kablo'nun geleneksel hale gelen yıllık değerlendirme ve istişare toplantısı bu yıl Saraybosna'da gerçekleştirildi. Türkiye'nin her ilinden yaklaşık 50 bayinin katılımıyla gerçekleştirilen yıllık değerlendirme ve istişare toplantısına Hes Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, Hes Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak, Hes Kablo Genel Müdürü Bekir Irak'ın yanı sıra üst düzey yöneticiler ve müşteri temsilcileri de katıldı.

Mustafa Boydak, "Amacımız Hes Kablo ailemizi birlikte büyütmek"

Türkiye'nin en büyük kablo üreticisi olarak hammadde alımlarındaki avantajlarıyla müşterilerine standartlara uygun ve kaliteli ürünleri en uygun şekilde sunduklarını belirten Hes Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, "Geçmiş yıllara göre sermayemiz ve karlılığımız artıyor. Bayilerimizin talepleri yerine getiriliyor ve yeni yatırımlarımızla birlikte de bayilik teşkilatımızın daha rahat bir zeminde iş yapacağını düşünüyorum. Hedefimiz üretimde kaliteden taviz vermeden, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak ve tüm taleplerin en kısa sürede karşılayarak, Hes Kablo ailemizi hep beraber büyütmek" diye konuştu. Mustafa Boydak ayrıca, paylaşımlara vesile olmasını nedeniyle organizasyona katılan bayilere teşekkür ederek, geçmiş yılın değerlendirilmesi, beklenti ve taleplerin karşılıklı iletilmesi adına bu tür etkinliklerin çok faydalı olduğunu belirtti.

Yusuf Boydak, "Kablo sektörü her yıl büyüyor"

Türkiye ekonomisi büyümeye devam ederken inşaat sektörünün de bu büyümeye orantılı olarak büyüdüğünü belirten Hes Kablo Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak, "Türk inşaat sektörü bugün 33 milyar dolarlık ihracatı ile büyük bir sektör. Kablo sektörü ise 2,5 milyar dolarlık ihracatı ile büyümeye devam ediyor. Sektör büyürken kaliteli ve güvenli kablonun kullanımı enerji kayıplarını engelleyeceği gibi yangın riskinin azalmasında da önemli rol oynuyor. Değerli metal işleyen, alan, satan firmalar olarak ciroların yüksek olmasının yanı sıra risklerin de yüksek olduğunu görüyoruz. Bu risklerden korunmak için profesyonel ekiplerle ve gerekirse danışmanlar ile çalışmanın önemli olduğunu görüyoruz" diye konuştu.,

Bekir Irak; "Yeni yatırımlarımıza devam ediyoruz"

Hes Kablo olarak geçen yıl yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini ve bu yıl bu yatırımların meyvesini almaya başladıklarını belirten Hes Kablo Genel Müdürü Bekir Irak, "2014 yılında AR-GE ve ÜR-GE'ye daha fazla yatırım yapmak için çalışacağız. Özellikle yalın üretim, 5S, Kaizen çalışmalarımıza ağırlık verdik. Kaliteli ürünün kaliteli çalışan ile mümkün olduğunu görüyoruz ve bu yıl personel eğitimlerimizi bir üst basamağa taşıyacağız. 2014 yılında yeni ürün grubumuz olan Solar Kabloların üretimine de başlandık. Bunun yanı sıra alüminyum iletken üretimi kapasite artışı ve yüksek gerilim kablo üretim tesisi yatırımlarını planlıyoruz. 2014'ün 2. yarısında üçüncü CV hattını da devreye alacağız" dedi.

Hes Kablo'nun geçen yılın performansından bahseden Yurtiçi Satış Müdürü Birol Yusuf Altıparmak ise, "2013 yılı Hes Kablo adına başarılı bir yıl oldu. 2014 yılı 1. çeyrek verilerinin de aylık hedeflerimizin üzerinde seyrettiğini görüyoruz. Herhangi bir olumsuzluk olmaması halinde 2014 hedeflerine rahatça ulaşmayı planlıyoruz" dedi.

Sinan Ergin liderlik semineri kapsamında katılımcılarla bir araya geldi

Hes Kablo yıllık değerlendirme ve istişare toplantısında ayrıca Yazar Sinan Ergin "Canlı Liderlikle Yaşayan Şirketler" konulu semineriyle katılımcılarla bir araya geldi. Şirket yönetimi konusunda araştırma, tecrübe ve bilgi birikimlerini aktaran Sinan Ergin, şirketleri ayakta tutan canlı liderler olduğunu, kendine güveni olmayan korku ve endişeleri olan liderlerin şirketleri öldürdüklerini söyledi. Başarılı şirketlerin; yöneticilerinin ve liderlerinin yaptığı işi seven ve başarıya inanan kişilerden oluştuğunu, başarının ise çok küçük farklardan meydana geldiğinin de altını çizdi.

Saraybosna'nın tarih ve kültürüne dokunuldu

Seminer sonrası Hes Kablo bayileri, yoğun bir gezi programıyla Saraybosna'nın tarihi ve kültürel değerlerini yakından tanıma fırsatı buldu. Katılımcılar, Vrelo, Bosna Savaş Tüneli, Saray Bosna Başçarşı gezisi, Poçiteli gezisi, Balagay gezisi, Akıncılar Tekkesi ve Mostar gezisi sonrası Avaz Twist Tower'da yöresel yemekler eşliğinde canlı müzik ve beraberinde yöresel folklör ekibinin icra ettiği yöresel oyunlar eşliğinde keyifli dakikalar geçirdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HES Kablo Bayileriyle Saraybosna'da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement