Hesap Zamanı - Son Dakika
Spor

Hesap Zamanı

Hesap Zamanı

Galatasaray'da Özbek ve Cengiz yönetimleri, İdari ve Mali Genel Kurulun karşısına çıkacak, eller ibra için kalkacak.

31.03.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVZAT DİNDAR
Sarı-kırmızılıların gündemini uzun süredir meşgul eden olağan kongre bugün yapılacak. Üyelerin ibra oyları, yönetimleri aklayacak, onay vermeyenlere ise dava hakkı doğacak. Adnan Polat'ın durumu ise oylanmayacak.
Galatasaray'da genel kurul bu kez idari ve mali ibra için bir araya gelecek.
Mustafa Cengiz'in göreve gelmesi ve Dursun Özbek yönetiminin mali tablosunun tartışılmasıyla önem kazanan genel kurul, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek ve saat 10.00'da başlayacak. Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunup, raporlar hakkında görüşmelerin yapılması sonrası, yönetim kurullarının mali ve idari bakımdan ibrası ayrı ayrı görüşülerek karara bağlanacak.
Polat konusu
Disiplin cezası alan üyelerin başvurularının görüşülüp, yine ayrı ayrı karara bağlanmasının ardından ise 2018 yılı bütçesi görüşülüp, karar altına  alınarak genel kurul tamamlanacak.
Eski başkan Dursun Özbek, mali genel kurulda kendi dönemiyleilgili üyelerin ibrasını isteyecek. Özbek'in, kendilerine yöneltilen ithamlar konusunda bir konuşma yapacağı ve icraatlarını anlatacağı ifade edildi. Kongrede, Adnan Polat grubunun, ibrasızlığın ortadan kalkması için yaptığı hamle oylanmayacak. Ancak bununla ilgili konuşmalar kayıtlara geçirilecek. Polat konusunun dilek ve temenniler bölümünde gündeme geleceği belirtildi.
GENEL KURUL NOTLARI

*Toplantıyı yönetmesi için iki taraf Metin Aslan ismi üzerinde anlaştı. Yine de Asena Dinçbaylı ve sürpriz bir adayın çıkabileceği ifade edildi.
*Mali Genel Kurul'a katılımın yüksek olması bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda bin 500-2 bin kişi arasında bir katılımın olacağı öngörülüyor.
*Maç olmaması, toplantının uzamasında etkili olacak. İbra oylaması 18.00-19.00 gibi bekleniyor.
*Açık oylamada sorun yaşanırsa kapalı oylamaya geçilecek. Bu da süreci uzatacak.
*Denetim kurulu raporunun sunumunu eski denetçi Cengiz Ergani yapacak.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Hesap Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement