Heyelan nedeniyle kapanan yol trafiğe açılıyor - Son Dakika
Güncel

Heyelan nedeniyle kapanan yol trafiğe açılıyor

Heyelan nedeniyle kapanan yol trafiğe açılıyor

Çorum'da geçen aylarda meydana gelen heyelan nedeniyle bir bölümü ulaşıma kapanan İskilip-Çankırı karayolu ilerleyen günlerde yeniden trafiğe açılacak.

16.11.2020 16:04  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da geçen aylarda meydana gelen heyelan nedeniyle bir bölümü ulaşıma kapanan İskilip- Çankırı karayolu ilerleyen günlerde yeniden trafiğe açılacak.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Kavuncu, ayrıca yol inşaatında çalışan işçilerle de sohbet etti.

İskilip-Çankırı- Ankara yolunun 42-47 kilometreleri arasındaki 5 kilometrelik yapım işinin 26 milyon 659 bin yaklaşık maliyetle ihale edildiğini hatırlatan Milletvekili Kavuncu, "İhaleyi kazanan firmaya firmaya yer teslimi yapılmasının ardından bölgede hummalı bir çalışma başlattı. İskilip, Bayat, Uğurludağ, Oğuzlar ilçelerimizi, Çorum Çankırı, Ankara illerimize bağlayan yolumuzda önemli ölçüde rahatlama sağlayacak olan Aralık ayı içerisinde tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor" dedi.

Kavuncu, İskilip yolunda da hummalı bir çalışma yürütüldüğüne dikkat çekerek, yükleneci firmalara teşekkür etti.

Hatırlanacağı üzere İskilip-Çankırı yolunun 7. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanmaya başlanmıştı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Heyelan nedeniyle kapanan yol trafiğe açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok
    20:48 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı. Olayda 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Gaziantep'te kovalamaca sırasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in adı okulda yaşatılacak
    20:48 Gaziantep'te kovalamaca sırasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in adı okulda yaşatılacak

    Gaziantep'te yaşanan kovalamaca sırasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in adı, memleketi Hatay'ın Belen ilçesindeki lisede yaşatılacak. Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin adı 'Belen Şehit Emirhan Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi' olarak değiştirildi. Şehidin ailesi, adının okula verilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.


Advertisement