Heykeltıraş Rodin'in Eserleri ABD'de Müzayedeye Çıkacak - Son Dakika
Güncel

Heykeltıraş Rodin'in Eserleri ABD'de Müzayedeye Çıkacak

Fransız heykeltıraş Auguste Rodin'in ilk eserleri arasında yer alan başyapıtı "Düşünen Adam" ve "Cehennemin Kapısı" gibi heykelleri, New York City kentinde müzayedeye çıkacak.

12.04.2013 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız heykeltıraş Auguste Rodin'in ilk eserleri arasında yer alan başyapıtı "Düşünen Adam" ve "Cehennemin Kapısı" gibi heykelleri, New York City kentinde müzayedeye çıkacak.

Sotheby's şirketi, 7 Mayıs'ta düzenlenecek müzayedede "Düşünen Adam" heykelinin 12 milyon dolara kadar alıcı bulabileceğini tahmin ettiklerini açıkladı.

"Düşünen Adam" heykelinin tam ölçekli modelinin siparişi 1906'da basın patronu Ralph Pulitzer tarafından verilmişti.

Müzayedede Rodin'in 1909 tarihli "Öpücük" ve 1883 tarihli "Ugolino ve Çocuğu" adlı yapıtlarının da satışa çıkarılacağı belirtildi. - NEW YORK

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Heykeltıraş Rodin'in Eserleri ABD'de Müzayedeye Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık
    19:40 MHP Kütahya İl Başkanı: En yüksek oyu aldık

    Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP'nin Kütahya'da en yüksek oyunu 2024 yerel seçimlerinde aldığını belirtti. Alıç, seçim sonuçlarının partinin uzun süren çalışmalarının bir sonucu olduğunu vurguladı.

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı
    19:38 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayında, 3 şüpheli gözaltına alındı. Soygunu gerçekleştiren iki kişi, altınlarla birlikte taksiyle kaçarken çarptıkları fiziksel engelli bir kadına hafif yaralanmalar verdi. Polis ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda şüpheliler yakalandı. Giresun Valisi, olayın faillerinin yakalandığını ve adli soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

  • Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı
    19:34 Söğütlü OSB'de 40 firma ile sözleşme imzalandı

    Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde kurulması planlanan karma organize sanayi bölgesinde yatırım yapmak isteyen 40 firma ile sözleşme yapıldı. Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ön tahsis protokol toplantısı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan yetkililer, yatırımcıların seçimi konusunda titiz davrandıklarını ve Söğütlü OSB'nin şehrin ihracat hedeflerine katkı sağlayacağını belirtti. Yeni OSB'nin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür edildi ve yatırımcı firmalarla ön sözleşme imzalandı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde 5 ahır ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev etkilendi
    19:33 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremde 5 ahır ve Yozgat'ta 2 katlı bir ev etkilendi

    AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremden sonra ilçedeki 5 ahırın ve Yozgat'ta 2 katlı bir evin etkilendiğini bildirdi. Ekipler saha tarama çalışmalarına devam ediyor.

  • İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti
    19:31 İranlı Şüpheli, Taksiciyi Öldürdüğünü İtiraf Etti

    İstanbul'da bir taksiciyi öldüren İranlı şüpheli, savcılıktaki ifadesinde olayın detaylarını anlattı. Şüpheli, tartışma sonucunda sinirlenerek taksicinin üzerine bıçakla saldırdığını ve daha sonra para çalmak için aracı kullanmaya devam ettiğini itiraf etti.

  • Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
    19:29 Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

    Şemdinli Kaymakamı Ali Ekber Ateş, beraberindeki bazı kurum amirleriyle 14-20 Nisan Şehitler Haftası etkinlikleri kapsamında şehit ailelerini ziyaret etti. Ateş, ziyarette devletin şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu vurgulayarak, şehitlerimizin ve gazilerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz dedi.

  • Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı
    19:29 Sinop'ta Uyuşturucu Operasyonu: 4 Kişi Yakalandı

    Sinop'ta emniyet ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, kent merkezinde durdurulan bir araçta yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ile 2 uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.

  • Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı
    19:29 Kayseri'de otopark kavgası: 2 kişi yaralandı, 2 şüpheli gözaltına alındı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir otopark nedeniyle çıkan kavgada 1'i bıçakla diğeri darpla olmak üzere 2 kişi yaralandı. Olaya karışan 2 şahıs ise gözaltına alındı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı
    19:29 Burdur'da Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarla taşınan çöl tozu etkili olmaya başladı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin Afrika kıtasından güneyli rüzgarlarıyla taşınan çöl tozunun etkisi Burdur'da hissedilmeye başladı. Yarın ve cumartesi günü özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde toz taşınımının yoğun olması bekleniyor. Burdur Gölü'nün çekilen alanlarından da rüzgarla kente toz taşındığı gözlendi. Astım ve bronşit hastaları dışarıya çıkmamaları ve maske kullanmaları konusunda uyarıldı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ev ve ahırlar etkilendi
    19:28 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ev ve ahırlar etkilendi

    AFAD, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından, Yozgat'ta iki katlı bir ev ile Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5 ahırın etkilendiğine dair ihbarlar aldığını bildirdi. Ekiplerin saha tarama çalışmaları devam ediyor.


Advertisement