Hidayet Türkoğlu Sponsorlarımız Bize Büyük Destek Veriyor - Son Dakika
Güncel

Hidayet Türkoğlu Sponsorlarımız Bize Büyük Destek Veriyor

Hidayet Türkoğlu Sponsorlarımız bize büyük destek veriyorTüm basketbol severleri, aileleri, çocuklarıyla ve sevdikleri ile birlikte milli takımımıza destek vermeye davet ediyorumUnilever Kişisel Bakımdan Sorumlu Pazarlama Direktörü Alper Eroğlu Sloganımız asla yarı yolda bırakmayacağızUfuk...

18.07.2017 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hidayet Türkoğlu Sponsorlarımız bize büyük destek veriyor

Tüm basketbol severleri, aileleri, çocuklarıyla ve sevdikleri ile birlikte milli takımımıza destek vermeye davet ediyorum

Unilever Kişisel Bakımdan Sorumlu Pazarlama Direktörü Alper Eroğlu Sloganımız asla yarı yolda bırakmayacağız

Ufuk Sarıca Oyuncu arkadaşlarım ve tüm ekip sonuna kadar mücadele edecek bir takım olacak

Sinan Güler Üst seviyede mücadele edecek bir takım olacağız

Doğuş Balbay Bu oluşum için heyecanlıyım

SERHAN TÜRK İSTANBUL,(DHA)

Deodorant markası Rexona'nın A Milli Erkek Basketbol Takımı ana sponsorluğu ve EuroBasket2017 etkinlik sponsorluğu lansmanı, Zorlu Center'da gerçekleştirildi.

Zorlu Center Sky Lounge'da gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım, A Milli Erkek Basketbol Takımı Baş Antrenörü Ufuk Sarıca, A Milli Takım oyuncularından Sinan Güler, Semih Erden ve Doğuş Balbay'ın yanı sıra Unilever Kişisel Bakımdan Sorumlu Pazarlama Direktörü Alper Eroğlu ile Türkiye Basketbol Federasyonu Yöneticileri ve davetliler katıldı.

HİDAYET TÜRKOĞLU SPONSORLARIMIZ BİZE BÜYÜK DESTEK VERİYOR

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türk basketbolu için çok önemli bir deneyim olacağına inandığımız Avrupa Basketbol Turnuvası'na sayılı günler kala hem organizasyon hem de milli takımıza sponsorlukları ile destek verecek markaları sizlere anons etmenin büyük mutluluğu içerisindeyiz. Kulüplerimizin uluslararası başarıları ile dolu geçen bir sezonun ardından milli takımlarımız ile mücadele verdiğimiz günleri yaşıyoruz. Tıpkı, spora yatırım yapan markaların pozitif geri dönüşleri uzun vadede ve artarak alması gibi, federasyon olarak bizler de spor yatırımlarımızın dönüşünü ancak uzun vadelerde görebiliyoruz. Başarı geldiğinde hepimiz çok mutlu oluyoruz. Aksi durumlarda ise bir millet olarak yine kenetlenmeyi başarıyoruz. Bugün burada Ay Yıldızlı formayı bizlerden sonra gururla taşıyacak kardeşlerimizle bir aradayız. Onlara inanıyoruz. Sevgili Ufuk Sarıca Hocam'ın da söylediği gibi; sahada Türk milletinin gurur duyacağı bir takım görmek birinci önceliğimiz. Başarı da iyi bir takım olmayı takip edecektir. İnanın büyük kurumlarla işbirliği sadece maddi bir anlaşmadan çok daha fazlası. Sponsorlarımız bize reklam filmleriyle, besteledikleri marşlarıyla, çalışanlarıyla, müşterileriyle müthiş bir enerji katıyor. Gerçek ve büyük bir takım olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 24 ülkenin milli takımlarının 4 ülkede mücadele edeceği turnuvanın D Grubu maçları ve final ayağını yine ülkemizde hayata geçiriyoruz. Bizi yine heyecan dolu, keyifli anlar bekliyor. 1-17 Eylül tarihleri arasında sadece millilerimizin maçları değil, Avrupa'nın en güçlü takımlarının da heyecan veren maçlarını izleme imkanı bulabileceğiz. Bayram tatiline denk gelecek organizasyonu gerçek bir bayram havasında yaşamayı umuyoruz. Tüm basketbol severleri, aileleri, çocuklarıyla ve sevdikleri ile birlikte milli takımımıza destek vermeye davet ediyorum. Türk basketbolunun gelişimine destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza minnettarız. Hedefimize ulaşmak üzere aldığımız kamu desteğine ek olarak, özel sektör kuruluşlarımız ile birlikte hareket etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kapsamda Rexona'nın A Milli Erkek Basketbol Takımımızın ana sponsoru ve Eurobasket 2017'nin etkinlik sponsoru olduğunu anons etmekten mutluluk duyuyorum. Türk Basketboluna verdikleri destek için Rexona markasına ve Unilever'e teşekkür ederiz. Rexona markasıyla yaptığımız bu sponsorluk anlaşmasının son derece verimli bir işbirliğinin başlangıcı olarak görüyoruz. Tüm Unilever ailesine aramıza hoş geldiniz diyor, Milli takımımıza huzurlarınızda tekrar başarılar diliyorum dedi.

Alper Eroğlu SLOGANIMIZ ASLA YARI YOLDA BIRAKMAYACAĞIZ

Unilever Kişisel Bakımdan Sorumlu Pazarlama Direktörü Alper Eroğlu ise şöyle konuştu İlk defa bir kişisel bakım markası olarak bu etkinliğe sponsor oluyoruz. Hareket özgürlüğüne inanan bir markayız. 'Türkiye'nin Hareketleri' konsepti yarattık ve bunun çok güzel bir uyum olduğunu gördük. Böyle bir aktivitede biz de bu hareketi sürdürmek istedik. Basketbol milli takımımızın da sponsoru olduk. Dünyanın 1 numaralı deodorant markası olarak insan ihtiyaçlarını önden araştırıp doğru teknolojilerle fayda sağlayacak ürünler ortaya koymak istiyoruz. Milli takıma ve taraftarlara mesajımız, markamızın sloganı oluyor; 'Asla yarı yolda bırakmayacağız.' Umarım Türkiye Basketbol Federasyonu ile nice birlikte işler yapacağız. Asla yarı yolda bırakmayacağız. Geçmişte çok büyük başarılar yakalayan milli takımımızın gelecekte de nice başarılar elde edeceğine inanıyoruz

Haluk Yıldırım ANTRENÖRÜMÜZE VE SPORCULARIMIZA DA İNANIYORUZ

Rexona'ya bize güvendikleri içim teşekkür ediyoruz. Önemli işler başarmak istiyoruz. Burada çok önemli sporcu kariyerleri var. Basketbola hizmet ediyoruz. Yeni bir ekibiz ve kendimize güveniyoruz. Önemli bir organizasyon ve bizim için iki başarı var. 2001 yılında Avrupa Şampiyonası ve 2010 Dünya şampiyonası ikinciliği elde ettik. Bize taraftarlarımız hep destek verdiler. Umarım bir kez daha bu desteği görürüz. Kısa vadede Dünya Şampiyonası elemeleri de olacak. Buradaki bazı isimler elemelerde olamayacaklar. B Milli Takım ile ilgili projeler de var. Kendimize güveniyoruz. Antrenörümüze ve sporcularımıza da inanıyoruz.

Kerem Tunçeri ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

2001 ve 2010 yıllarında düzenlenen organizasyonlarda ikinci olduk. Heyecanımız tabii ki var. 2001 ve 2010 yıllarında takımların parçasıydım. Çok güzel anılarımız vardı. Aradaki periyotta kötü oynadığımız dönemler oldu. Ancak biz çok heyecanlıyız. Jenerasyon geçişimiz var. En iyi şekilde atlatmak istiyoruz. Arkadaşlara ve antrenörümüze güveniyoruz. Elimizden geleni yapacağız.

UFUK SARICA SPONSORLARIN ÖNEMİ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

Sponsorların öneminin gün geçtikçe arttığına dikkat çeken Ufuk Sarıca Her şeyden önce Rexona ile milli takımımızın bu anlaşmasından dolayı mutluluğumu dile getirmek istiyorum. Biz de kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Yepyeni bir takım olmak üzereyiz. Sinan gibi yaşı ilerlemiş ama kendine çok iyi bakan, gençlere örnek olan oyuncularımız var. Belli bir değişime gitmek zorundayız. Bunu planlamış şekilde hareket ediyoruz. Önümüzde çok kısa sürede oynayacağımız bir Avrupa şampiyonası var. Sonuçlar bazında getiriler elde edeceğimizi düşünüyorum. Hala bazı eksiklerimiz var ama dün antrenmanlara giriş yaptık. Pazar günü daha sağlıklı çalışacağımız bir İtalya kampımız var. Sonrasında yurda dönüp yeniden İtalya'ya gideceğiz. Toplam 9 hazırlık maçımız var. Umuyorum ki hazır bir şekilde sahada Avrupa Şampiyonası'na başlangıçtan sonuna kadar mücadele etmek istiyoruz. Özünde biz spor yapıyoruz. Bu seviyede devamlı kazanılacak ve kaybedilecek şey değil. Tutku önemli ama fanatik şekilde biz yaşıyoruz. Oyuncu arkadaşlarım ve tüm ekip sonuna kadar mücadele edecek bir takım olacak. Sonuçları bir şekilde yakalayacağız. 1 Eylül'de hazır bir takım olacağız. Bu gurur verici ve mutlu edici bir görev. Milli takımın başantrenörü olmak; kendi şahsi fikrime göre tüm basketbol adamlarının hayali. İlk defa sahaya çıktığımda da heyecan vardı. Ben o heyecanı her zaman yaşıyorum. Oyuncu profilimiz farklı. Çok da geniş bir kadromuz var. Beraber olmadığım oyuncular da var. En iyi şekilde birbirimizi tanımak istiyoruz. Sahada çok iyi bir takım olmak istiyoruz dedi.

Sinan Güler EMEĞİ GEÇEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM

Bu işbirliğinin uzun soluklu olmasını diliyorum. Emeği olan herkesi de tebrik ediyorum. 2008 yılında A Milli Takım parçası oldum. Hidayet Türkoğlu, Ömer Onan ve Kerem Tunçeri ile 2010 yılının sonrasında bayrağı devraldık. Yaşımın da ilerlemesiyle beraber abilerimden kazandığım tecrübeleri paylaşarak, ortamı ve yeni başarılar katmayı hedefliyorum. Ufuk Hocanın karakteri ve oyuncuların karakteri olsun, üst seviyede mücadele edecek bir takım olacağız. Basketbolseverlere heyecan vereceğini düşünüyorum. Maçların sonucunda hepimiz göreceğiz; sporseverleri gururlandıracak bir şekilde sonuçlandırmak istiyoruz.

Doğuş Balbay BU OLUŞUM İÇİN HEYECANLIYIM

Sonuçta bende kısa vadede başkanımız Hidayet Türkoğlu'nun yanı sıra CEO'muz Ömer Onan ve Kerem Tunçeri ile oynama şansı yakaladım. Onlardan çok şey öğrendim. Orta yaşta olsam da genç arkadaşlara aktarabileceğim şeyler var. Bu oluşum için heyecanlıyım. Bu turnuvadan alnımızın akıyla çıkmak istiyoruz. Evimizdeki turnuvada halkımızın desteği büyük önem taşıyor.

Semih Erden TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Daha önce de bu atmosferleri yaşadıklarını söyleyen Semih Erden Baskı her zaman üstümüzde var ama bizler profesyonel oyuncularız. 2010 yılında da bir çok eleştiri aldık ama Ankara'daki atmosfer gerçekten de müthişti. Adeta 6. adam gibi taraftarlar bizleri desteklediler. Tekrar aynı atmosferin yaşanacağına inanıyorum. diyerek düşüncelerini belirtti.

Emina Sandal TAKIMIMIZIN YÜREKLİ BİR ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİNE İNANIYORUM

Sıkı bir basketbol takipçisi olduğunu belirten Emina Sandal Basketbolcuların arasında büyüdüm ve basketbolu da sıkı bir şekilde takip ediyorum. Kuralları bildiğim için tutkulu bir şekilde takip ediyorum. Oyuncularımızı ve yöneticilerimizi çok iyi tanıyorum. Yeni bir takım oluşturmak ciddi bir şey. Bu oyuncuların yürekli bir şekilde sahada mücadele edeceklerine inanıyorum dedi.

Hidayet Türkoğlu Sponsorlarımız Bize Büyük Destek Veriyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hidayet Türkoğlu Sponsorlarımız Bize Büyük Destek Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement