Hideo Kojima ve Guillermo Del Toro'dan Yeni Silent Hill Oyunu! - Son Dakika
Teknoloji

Hideo Kojima ve Guillermo Del Toro'dan Yeni Silent Hill Oyunu!

Hideo Kojima ve Guillermo Del Toro\'dan Yeni Silent Hill Oyunu!

Kült oyun serisi Silent Hill muhteşem geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

13.08.2014 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Silent Hill serisinin yeri çoğu oyuncu gibi benim için de farklı. İlkini çok sevmiştim, daha sonra efsaneler arasına koyduğum Silent Hill 2 geldi. Atmosferi, konusu, karakterleri ve Piramit Kafa ile SH2'yi unutmak mümkün değil. 5 kere bitirmişimdir. Silent Hill 3 kaliteyi devam ettirdi, ama SH4: The Room'dan sonra bir türlü seri eskisi gibi olamadı. Çekirdek kadronun dağıtılması, farklı yapımcıların devreye girmesi bunun en büyük sebebi.


Uzun zamandır yeni bir Silent Hill bekliyordum ve sonunda müjdeli haber geldi. Sony, Gamescom'da P.T. isimli oyunu duyurdu ve demosunu yayınlandı. Asıl sürpriz ise demoda saklı. Demoyu bitirenler Hideo Kojima, Guillermo del Toro ve Norman Reedus'un isimleriyle karşılaştı. Son bomba ise Silent Hill adının ekranda görünmesiydi. Evet, bu ünlü üçlüden Silent Hill geliyor. Şimdiden heyecan basmış durumda. Norman Reedus'u zaten The Walking Dead'ten tanıyoruz. Başkarakter olarak Reedus'u yöneteceğiz.


Demonun videosu var. Videoyu izlemeden önce belirteyim. Gamergirltalk demoyu anlatıyor ve demo sonunda sevinçten çığlıklar atıyor. Bu yüzden sesi biraz kısmanız daha iyi olabilir. İyi seyirler.



Videoyu izlemek için buraya tıklayın.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hideo Kojima ve Guillermo Del Toro'dan Yeni Silent Hill Oyunu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement