Hıgh School Musıcal 3: Senıor Year Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Hıgh School Musıcal 3: Senıor Year Başlıyor

Hıgh School Musıcal 3: Senıor Year Başlıyor

Walt Disney'in "High School Musical" Fenomeni, Serinin Üçüncü Filmi "High School Musical 3: Senior Year" ile Yepyeni Boyutlar Kazanarak Devam Ediyor.

24.07.2008 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hıgh School Musıcal 3: Senıor Year

Tür: Müzikal

Oyuncular: Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu, Monique Coleman, Olesya Rulin, Matt Prokop, Justin Martin, Jemma McKenzie-Brown

Yönetmen: Kenny Ortega

Senaryo: Peter Barsocchini

Yapımcılar: William R. Borden, Barry Rosenbush

Walt Disney’in “High School Musical” fenomeni, serinin üçüncü filmi “High School Musical 3: Senior Year” ile yepyeni boyutlar kazanarak devam ediyor.

Serinin yeni bölümünde lise son sınıf öğrencisi olan Troy (Zac Efron) ile Gabriella (Vanessa Hudgens), üniversiteyi farklı yerlerde okuyacakları için birbirlerinden ayrılacak olmaları gerçeği ile yüz yüze kalırlar. Geri kalan kadroyu Wildcats dans grubunun tamamladığı filmde, kahramanlarımız kendi deneyimlerini, gelecek umutlarını ve endişelerini yansıtan seçkin bir müzikal sahneye koyarlar.

Beyazperdenin maksimum avantajından yararlanmak üzere tasarlanmış birbirinden heyecan verici dans figürleri ve yepyeni müziklerle donatılmış olan bu film, East High’ın yetenekli dansçılarından yüksek enerji yüklü full eğlence vaad ediyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Hıgh School Musıcal 3: Senıor Year Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement