Hikmet Anıl Öztekin, Sultangazi'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hikmet Anıl Öztekin, Sultangazi'de Vatandaşlarla Buluştu

Sultangazi Belediyesi, ’Elif Gibi Sevmek’ kitabında tasavvuf edebiyatı ile şiiri birleştiren Şair Yazar Hikmet Anıl Öztekin’i vatandaşlarla buluşturdu.

14.02.2015 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi Belediyesi, 'Elif Gibi Sevmek' kitabında tasavvuf edebiyatı ile şiiri birleştiren Şair Yazar Hikmet Anıl Öztekin'i vatandaşlarla buluşturdu. Öztekin, kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda eserlerini seslendirerek, konuklara güzel bir gece yaşattı.

Sultangazi Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında Hikmet Anıl Öztekin'i halkla buluşturdu. Sultangazi Nikah ve Düğün Salonu'nda düzenlenen programa, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şair Yazar Hikmet Anıl Öztekin, seslendirdiği şiirlerle Sultangazililere unutulmaz bir gece yaşattı. Öztekin, program sonrası tasavvuf edebiyatıyla şiirin harmanlandığı kitaplarını imzalayarak, sevenlerine hediye etti.

Sultangazi Belediyesi olarak bu tür kültür sanat etkinliklerine önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Cahit Altunay, "Programın adı 'Elif Gibi Sevmek'. Tabi ki bu kitap yazılırken yoğun ilgi gördüğünü biliyoruz. Bir yıl içinde 1 milyonun üzerinde satış yaptı ve yazara olan müthiş bir sevgi ve saygı olduğunu da biliyoruz. Bu akşamki programda Sultangazi halkının programa ilgisini de gördünüz. Periyodik olarak halkımız bu etkinlikleri takip ediyor. Etkinliklere güzel bir katılım gösteriyor. Sonuçlarından da son derece memnun kalıyor. Gerek anma programlarımız, gerekse kültürel anlamdaki diğer etkinliklerimiz fevkalade ilgi görmeye başladı. Belki bu biraz da yeni binalarımızın etkisi sayesinde oluyor. Çünkü daha evvel kişileri ağırlayacak gerekli mekanlarımız yoktu. Artık Sultangazi'de bunların sayısı her geçen gün arttığı gibi, bu salon da insanlarımızı ağırlama ve rahatlık konusunda fevkalade güzel" şeklinde konuştu.

"İNSANLARIN KATILIMI BİZİ MUTLU EDİYOR"

Yazar Hikmet Anıl Öztekin'e büyük ilgini olduğunu belirten Başkan Altunay, "Hikmet Anıl Öztekin'e olan sempati büyük. Vatandaşla yaptığımız görüşmelerde de hava şartlarına rağmen yoğun bir ilgi gösterdiklerine şahit olduk. Etkinliklerimiz aylık olarak, bazen de 15 günde bir bu salonlarımızda yapılmaya devam ediyor. Bir abonelik sistemi oluşuyor, insanların katılımı bizi son derece mutlu ediyor. Yaptığımız işten keyif alıyoruz dolayısıyla devamını temenni ediyoruz. İnsanlarımızın bu tür etkinliklere olan ilgisi arttıkça biz de daha güzel programlarla onların karşısına çıkmaya hazırız" diye konuştu.

Bu tür kültürel programlar düzenledikleri için Sultangazi Belediyesi'ne teşekkür eden Ahmet İmal, "Sultangazi gelişmekte olan bir ilçemiz, bu tür etkinlikler halkımız için güzel oluyor. Sultangazili vatandaşlar olarak bu tür etkinliklerin devamını diliyoruz" şeklinde konuştu.

Programı dinlemekten keyif aldığını belirten Murat Saman ise, " Türkiye'de ünlü bir yazar olan Hikmet Anıl Öztekin'i dinledik burada. Sultangazi Belediyesi'nin bu tür etkinliklerin devamını getireceğini diliyorum. Gerçekten çok iyi bir programdı, bizim için gayet verimli oldu" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hikmet Anıl Öztekin, Sultangazi'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement