Hillary Clinton İlk Kez Kamuoyunun Karşısına Çıktı, Yaşadığı Hezimeti Anlattı - Son Dakika
Dünya

Hillary Clinton İlk Kez Kamuoyunun Karşısına Çıktı, Yaşadığı Hezimeti Anlattı

Başkanlık seçimlerinin favorisi olarak gösterilen ancak seçimleri kaybeden Clinton, bir hafta sonra kamuoyunun karşısına çıktı, hayal kırıklığını anlattı: Kolay olmadığını itiraf edeceğim.

17.11.2016 10:46  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika Birleşik Devletleri'nde 8 Kasım'da yapılan başkanlık seçimlerinin favorisi olarak gösterilen ancak sürpriz bir şekilde seçimleri kaybeden Demokrat Parti'nin adayı Hillary Clinton, bir hafta aradan sonra ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı.

DUYGUSAL KONUŞMA

Washington'da temel haklardan yoksun çocuklar yararına faaliyet gösteren bir vakfın etkinliğine katılan Clinton, duygusal bir konuşma yaptı.


Clinton'un yorgun ve bitkin hali fotoğraflara yansıdı...

YAŞADIĞI HAYAL KIRIKLIĞINI İTİRAF ETTİ, "MÜCADELE EDİN" DEDİ

Halka, değerler için mücadeleden asla vazgeçmemesi çağrısında bulunan Clinton konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu gece buraya gelmenin benim için kolay olmadığını itiraf edeceğim. Geçtiğimiz hafta boyunca tek istediğim, iyi bir kitap ve köpekle birlikte evde olmak ve bir daha asla dışarı çıkmamaktı. Geçen hafta, birçok Amerikalının kendi kendine "Bizim hayal ettiğimiz Amerika bu muydu?" diye sorduğunu biliyorum. Bölünmeler bu seçimle daha da derinleşti. Bunu söylüyorum ama lütfen bana kulak verin; Amerika her şeye değer. Çocuklarımız her şeye değer. Ülkemize inanın, değerlerimiz için mücadele edin ve asla ama asla vazgeçmeyin"


OYU FAZLAYDI AMA KAYBETTİ

Hillary Clinton, Rakibi Donald Trump'a göre halk oyu bazında daha fazla oy almasına rağmen seçiciler kurulu sisteminde kaybetmişti.

Hillary Clinton İlk Kez Kamuoyunun Karşısına Çıktı, Yaşadığı Hezimeti Anlattı

Son Dakika Dünya Hillary Clinton İlk Kez Kamuoyunun Karşısına Çıktı, Yaşadığı Hezimeti Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement