Hilmi Uytun: Kartal Türkiye'nin Önemli Merkezlerinden Biri Olma Yolunda - Son Dakika
Güncel

Hilmi Uytun: Kartal Türkiye'nin Önemli Merkezlerinden Biri Olma Yolunda

Hilmi Uytun: Kartal Türkiye\'nin Önemli Merkezlerinden Biri Olma Yolunda

GAYRİMENKUL sektörünün önemli isimleri 'Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi' için Dragos Arkeolojik Kazı Alanı'nda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün ev sahipliğinde buluştu.

11.05.2017 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAYRİMENKUL sektörünün önemli isimleri 'Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi' için Dragos Arkeolojik Kazı Alanı'nda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün ev sahipliğinde buluştu. Zirve'de konuşan Halefe Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Kartal, sadece İstanbul'un değil tüm Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri olma yolunda" dedi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen zirvenin ilk oturumunda moderatörlüğü sunucu, yazar, seslendirme sanatçısı Metin Uca yaparken konuşmacı olarak araştırmacı yazar Sunay Akın, şehir planlamacısı Faruk Göksu, pazar araştırmacısı Ertan Aksoy, Doğuş Grubu Ekonomi Grup Başkanı Servet Yıldırım, İtibar Grup Eş Başkanı Reşat Rahimov, Önkollar Başkanı Habibullah Önkollar, Gökdeniz Kartal Satış Uzmanı Hülya Tiktaş, İş GYO Satış Pazarlama Grup Başkanı Gülfem Tandoğan, AND Pastel Satış Uzmanı Ayşegül Demircioğlu, AC Yapı Mimar Zeynep Özçelik, Doğuş Yayın Gurubu Servet Yıldırım, AND Genel Müdürü Ali Baki Usta, Maya Holding CEO Fuat Atalay, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Metsan Başkanı Cemalettin Satoğlu, Milliyet Ekonomi Müdürü Şükrü Andaç, Teknik Yapı Başkanı Nazmi Durbakayım, AC Yapı Başkanı Ali Coşkun, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz katıldı.

Zirvede konuşan Halefe Türkiye İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Zirve çok önemli bir etkinlik bana göre. Bir belediyenin böyle bir inisiyatif alması ve bölgede yatırımcıları ve bölgenin konularını bir araya getirip paylaşması çok önemli buluyorum. Böyle bir araya gelmelerde farklı konulardaki uzmanların bilgileri paylaşmasını herkesin birbiriyle fikir alışveriş yapmasını doğru buluyorum" dedi.

"KARTAL'IN HEM SANATA, HEM EKOLOJİYE HEM DE TEKNOLOJİYE BAKIŞI ÇOK KIYMETLİ"

Kartal'ın çok özgün bir bakışı olduğunu söyleyen Uytun, "Kartal'ın çok özgün bir bakışı var bana göre. Hem sanata, hem ekolojiye hem de teknolojiye bakışı çok kıymetli. Burada bizim de bir çok iş ortağımız yatırımlar yapıyor. Bence Kartal sadece İstanbul'un değil tüm Türkiye'nin önemli merkezlerinden biri olma yolunda en kuvvetli adaylardan biri" diye konuştu.

"SANAT BİR ÜLKEYİ BİR ARADA TUTMA PARÇALARININ TEMEL TAŞI"

"Sanat bir ülkeyi, toplumu bir arada tutma parçalarının temel taşı" diyen Uytun "Sanatı anlamak çok önemli. Sanatın farkını, katma değerini anlamak, bunu toplumun içine sindirmesini sağlamak çok önemli. Tabi burada belediye gibi kamuda çok önemli bir yeri olan kuruluşların inisiyatif alması çok önemli ve Kartal'da bunu dolu dolu yaşıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hilmi Uytun: Kartal Türkiye'nin Önemli Merkezlerinden Biri Olma Yolunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement