Hilvan Nihayet Suya Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

Hilvan Nihayet Suya Kavuşuyor

Hilvan Nihayet Suya Kavuşuyor

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yaşanan su sorunu nihayet çözüme kavuşuyor.

06.10.2015 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da seçim çalışmaları kapsamında Hilvan'a giden Bakan Faruk Çelik, seçim bürolarının açılışını yaparak Hilvanlılara ayın 15'inden itibaren su sorununun sona ereceğini söyledi.

Miting havasında geçen açılışa çok sayıda vatandaş ve partili katıldı. Açılış öncesinde ve sonrasında esnaf ziyareti de yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bakan Faruk Çelik'e ilgi oldukça yoğundu.

Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve parti yöneticilerinin de iştirak ettiği Seçim Bürosu açılışında konuşan Bakan Faruk Çelik, "Siyaset hizmet işi, laf işi değildir. Konuşmak kolay, iş yapmak çok zor, sorun çözmek çok zor" dedi.

'GENÇLİK MERKEZİ BİTTİ'

Kalabalığa müjdeli haberler veren Bakan Çelik, "36 metrelik feribotun devrini belediyemize gerçekleştirerek Hilvan'a geldik. Gençlik Merkezi bitti, kısa sürede açılışını yapacağız" diye konuştuktan sonra Hilvanlıların merakla beklediği su konusuna değindi.

Hilvan'ın su konusunu bildiğini söyleyen Bakan Çelik, sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını, geçmiş tarihli olduğunu belirterek, "15'inde su musluklardan akacak" dedi. Kalabalığın yoğun alkışı karşısında Bakan Faruk Çelik, "Sözümüzün eriyiz, Hilvan'ın neferiyiz" ifadelerini kullandı.

DEVLET HASTAHANESİ ARALIK AYINDA

Diğer ilçelerde olduğu gibi Hilvan'da da önemli hizmetlere imza attıklarını belirten Bakan Çelik, "Olimpik yüzme havuzu bitti, futbol sahası bitti. 4 lisenin yapımı devam ediyor. Devlet Hastahanesini Aralık ayında Hilvanlıların hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Sağlık alanındaki hizmetlerine değinen Bakan Çelik, "Bakanlar kurulundan karar çıkıyor, bin 700 yataklı Şehir Hastahanesini, Ankara ve İstanbul'dan sonra Urfa'mıza kazandıracağız" dedi.

Mehmet Arkan Seçim Bürosunun açılış konuşmalarının ardından Anadolu Partisi İl Başkanı Ferit Nite ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Partiye geçti. AK Parti rozetini takan Bakan Faruk Çelik, hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bakan Faruk Çelik'in Hilvan ziyaretine Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve parti yöneticilerinin yanısıra Milletvekili adayları Mehmet Kasım Gülpınar, Mehmet Arkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz eşlik etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hilvan Nihayet Suya Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement