Hıncal Uluç: Lucescu Yalancı Bir Adam - Son Dakika
Spor

Hıncal Uluç: Lucescu Yalancı Bir Adam

Tecrübeli gazeteci Hıncal Uluç, Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'yu hedef aldı, "Lucescu Türk medyasına hakaret ediyor. Hala utanmadan konuşuyor. Bu adam bir yalancı." dedi.

15.11.2017 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tecrübeli gazeteci Hıncal Uluç, A Spor kanalında yayınlanan '90'a' programında Milli Takım hakkında değerlendirmelerde bulundu. Uluç, Mircea Lucescu'yu hedef alırken "Bu adam yalancı" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli gazetecinin açıklamaları şu şekilde:

"HALA UTANMADAN KONUŞUYOR"

Bardak taşalı aylar oluyor. Türkiye, söverek defolan giden adamın ayağına kadar gitti, gel diye yalvardı. Geldikten sonra yaptığı bir şey yok. Hala utanmadan konuşuyor. Bu takımı Avrupa Şampiyonası'na biz hazırlayacağız diyor.

"TÜRK BASINININ SUÇU YOK"

Bir dediği bir dediğine tutmayan, ne dediğini bilmeyen bir adam hala takımın başında. Bu adamı getirmek için çırpınan Yıldırım Demirören hala o koltukta. Türk futbol tarihinin yüz karası bir dönemdeyiz. Türk futbolunda menajerlik oyunları ortada. Türk basını da bu nedenle olayın üstüne gitmiştir. Türk basınının bu olaylarda bir suçu yoktur.

Bu olay çok önemli. Türkiye'de her transferde menajerlerin parmağı vardır. Böyle bir soruşturma açılırsa kulüp takımlarının da başı yanar. Yıldırım Demirören, Abdullah Ercan'a 'Git ben tavsiye ettim Lucescu'ya' demiştir. Abdullah Ercan, maaşını Demirören'den almıyor mu? Luce'yi Demirören getirdi zaten. Kaç tane adam oynattı Abdullah. Bir tek onu mu öneriyor?

"LUCESCU BİR YALANCI"

Türk medyasına da hakaret ediyor. Türkçeyi öğrenmem çünkü Türk basını bana sallar diyor. İtalya'da İtalyanca öğreniyorsun ama. Yalancı bir adam Lucescu. Bu takım benim değil. Arnavutluk maçını izlemedim çünkü Romanya maçında gençleştirme operasyonunun bir yalan olduğunu gördüm."

Hıncal Uluç: Lucescu Yalancı Bir Adam

Son Dakika Spor Hıncal Uluç: Lucescu Yalancı Bir Adam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement