Hindistan'da Polislere Uyarı: Ya Zayıflarsınız ya da İşinizi Kaybedersiniz - Son Dakika
Dünya
BBC

Hindistan'da Polislere Uyarı: Ya Zayıflarsınız ya da İşinizi Kaybedersiniz

Hindistan'daki bir eyalette görev yapan polislere zayıflamadıkları takdirde işten atılacakları söylenirken, bu amaçla çeşitli branşlarda spor kursları açıldı.

10.07.2018 18:26  Güncelleme: 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'da, polisler arasında yaşam tarzına bağlı hastalıkların artması üzerine Karnataka Eyaleti'ndeki bir emniyet biriminde polislere zayıflamaları, aksi takdirde işten atılacakları uyarısı yapıldı. Eyalet Emniyet Müdürü Bhaskar Rao teşkilatlarındaki obez personelin artışından kaygı duyduğunu söyledi.

18 AYDA 100'DEN FAZLA POLİS ÖLDÜ

Rao, bu kararı son 18 ay içerisinde yüzden fazla polisin, yaşam tarzına bağlı hastalıklar nedeniyle yaşamını yitirmesi üzerine aldığını belirtti. Rao, polislerin pirinç bazlı kızarmış ürün tükettiklerini, içki ve sigara içtiklerini ve spor yapmadıklarını söyledi.

Polislere yaşam tarzları ve yeme alışkanlıklarını değiştirmeleri için yardım edilecek.

SPOR SINIFLARI AÇILDI

Bu birimdeki emniyet müdürlerinden, obez polisleri tespit etme ve onları kilo vermeleri için egzersiz rutinine sokmaları istendi. Birim ayrıca, yoga, yüzme ve farklı spor dallarının sınıflarını açmaya başladı.

Uygulamanın hayata geçirileceği emniyet biriminde 14 bin personel görev yapıyor.

Bu polisler büyük etkinliklerin güvenliğini sağlıyor ve gösteri ve şiddet eylemlerinde olayları kontrol altına almaya çalışıyor.

Hindistan\'da Polislere Uyarı: Ya Zayıflarsınız ya da İşinizi Kaybedersiniz
Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Hindistan'da Polislere Uyarı: Ya Zayıflarsınız ya da İşinizi Kaybedersiniz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ssssssssssss: ben doktor değilim rejim uzmanıda değilim ama spor yapmadan zayıfla taktiği veriyorum kendimden biliyorum çünkü 1. günde 15 dk yürüyüş 2. unlu mamuller-tuz-şeker- tatlı türü cips-kola-hayatınızdan çıkarın.ne yemek yiyecez derseniz .1.kepekli makarna 2.haşlanmış yumurta-haşlanmış tavuk yağsız çorba az yağlı salata türleri fazla olmamak şartıyla meyve -sayısı parmaklarınızı geçmeyecek şekilde çerez-az yağlı süt ve yoğurt -tavuz göğsü ızgara yada haşlama bu arada kepekli ekmekde yasak 11 1 Yanıtla ssssssssssss: valla yakışıklı değilim ama kendimi bilen biriyim sadece burda amacım yorum yazmak tşk iltifat ettiğin için Büşra kolay gelsin 5 0
BBC

Advertisement