Hindistan'da Yılın Düğünü: Beyonce Sahnede, Hillary Clinton Konuklar Arasında - Son Dakika
Ekonomi
BBC

Hindistan'da Yılın Düğünü: Beyonce Sahnede, Hillary Clinton Konuklar Arasında

Hindistan'ın en zengini Mukesh Ambani'nin kızının düğününe ünlüler akın etti. Düğüne ABD eski Dışişleri Bakanı ve Başkan adayı Hillary Clinton'ın da bulunduğu çok sayıda ünlü ve Bollywood yıldızı katıldı. Düğünde Beyonce de sahne aldı.

10.12.2018 11:21  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'ın en zengin kişisi Mukesh Ambani'nin kızı Isha Ambani ile başka bir milyarderin oğlu Anand Piramal'ın düğününe aralarında eski ABD Dışişleri Bakanı ve Başkan adayı Hillary Clinton'ın da bulunduğu çok sayıda ünlü kişi ve Bollywood yıldızı katıldı. Davetliler düğüne 100 uçakla taşındı.

BEYONCE SAHNE ALDI

Amerikalı şarkıcı Beyonce de düğününde sahneye çıktı. Davetliler arasında Amerikan medya kuruluşu Huffington Post'un sahibi Arianna Huffington, dünyanın en zengin iş adamlarından Lakshmi Mittal ve ünlü kriketçi Sachin Tendulkar da vardı.

Hindistan'da Yılın Düğünü: Beyonce Sahnede, Hillary Clinton Konuklar Arasında

DÜĞÜN ÇARŞAMBA GÜNÜ

Çarşamba günü yapılacak düğünde kutlamalara hafta sonundan başlandı. Beyonce'nin sahneye çıkmak için kaç para aldığı açıklanmadı.

Forbes Dergisi'ne göre Mukesh Ambani, 47 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 19'uncu kişisi. Damadın ailesinin servetinin ise 5,4 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor.

Hindistan'da Yılın Düğünü: Beyonce Sahnede, Hillary Clinton Konuklar Arasında

DÜNYANIN EN PAHALI EVİNDE OTURUYORLAR

Ambani ailesi, Mumbai'de dünyanın en pahalı evinde oturuyor. Antilia adlı 27 katlı evin değerinin bir milyar dolardan fazla olduğu belirtiliyor. Evin farklı katlarında bahçeleri ve üç helikopter pisti bulunuyor.

Hindistan\'da Yılın Düğünü: Beyonce Sahnede, Hillary Clinton Konuklar Arasında
Kaynak: BBC

Son Dakika Ekonomi Hindistan'da Yılın Düğünü: Beyonce Sahnede, Hillary Clinton Konuklar Arasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ali aydın: Ahiretteki zaman dilimine göre insanın dünya hayatında geçirdiği süre 2 saat 2 saatlik bir sınav yeri dünya o yüzden dünya hayatına aldanmayın aldananlardan olursunuz.Gösterişin sonu felakettir.Malınızı Allah yolunda harcayın 29 4 Yanıtla
  • BİRİMİZ AYAKTA KALMALIYDI...: GELİR DAĞILIMIN EN ADALETSİZ YAŞANDIĞI ÜLKE. ZENGİNİ ÇOOK ZENGİN FAKİRİ İSE ÇOK FAKİR. 2 ŞEHRİ DOYURABİLECEK MASRAF YAPMIŞ. NE GEREK VARKİ? BU KADAR GÖSTERİŞ YAPACAĞINA FAKİRLERİ DOYURUP, HAYIR DUALARINI ALSAN NE OLURDU? AHİRETE BIRAKMASIN RABBİM; BU DÜZEN ELBET BİTECEK. PEYGAMBERLERİMİZİN BİLE LÜKSTEN KAÇINDIĞI ŞU FANİ DÜNYADA NİMETLERİ BÖYLE HEBA EDENLERİ HELAK EYLESİN RABBİM... 23 2 Yanıtla
  • Reccc: Cehennem sizin için yaratıldı 3 2 Yanıtla
  • ebru avcı: nerede zekat nerede adalet....fakirler bir damla su bulamıyor...milyonlarca çocuk başta yemen olmak üzere açlık ve susuzluktan dünyanın her yerinde ölüyor...parasının zekatını dağıtsa 1.5 milyar dolarla milyonlarca insan doyarrr....rabbim affetsin bunları ne diyeyimmm... 3 1 Yanıtla
  • Kavkazli : Hindistanla ilgili sovetlerden çok hatiralarimiz var ve az çok onlarla ilgili bilirim oranin 10080 çok fakir ve en kotusu zengini çok zengindir fakiri daha fakir,o 20 faiz zenginler asla fakirlere yardim etmezler ,çoçuklar sokaklarda yatiyo tuvalete bile sokakda yapanlar var eyer sistem düzgün kurulsaydi hint halgi en iyi zengin ulkelerden ola bilirdi ,ama malesef fakir insanlar orda nerdeyse insan yerine koyulmuyorlar 3 1 Yanıtla
  • Dh: Adamsın Gül 1 1 Yanıtla
  • Ahsen: Bollyvood..yok.. Helallyvood.. 0 1 Yanıtla
  • yandım ali: sendeki para bende olsun gör bak neler oluyor hıntlı aiahım onl ara verıyor 0 1 Yanıtla
  • Kavkazli : Niye İngilizlerin oyununa gidiyolar ki? Bir milyard üçüz milyon nufuzlari var orda yaşiyan her bir hindistanli akillarini kullansalar hiç bir İngiliz onlarin duzenini bozamaz 0 0
  • Bakan Göktaş:
    00:52 Bakan Göktaş: "Son 22 yılda kadın istihdamını yüzde 25,3'ten yüzde 31,4'e çıkardık"

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bursa'da yaptığı ziyaretlerde kadın istihdamının arttırılması ve kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi konularında yeni çalışmalar başlattıklarını açıkladı. Bakan Göktaş, son 22 yılda kadın istihdamının yüzde 25,3'ten yüzde 31,4'e çıktığını belirtti ve kadınların iş gücüne katılım oranlarının artırılması hedefiyle çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bursa'da ziyaretlerde bulundu
    00:48 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bursa'da ziyaretlerde bulundu

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Bursa'ya yaptığı ziyaretlerde şehit yakınları, gaziler ve kadın kooperatifleri temsilcileri ile bir araya geldi. Bakan Göktaş, kadın istihdamının arttırılması ve kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

  • Cevdet Yılmaz:
    00:03 Cevdet Yılmaz: "Yerel Seçimler Vesilesiyle Makro Politikalarımız Konusunda Yapılan Tartışmalar, Spekülatif Birtakım Söylemlerden İbaret"

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yerel seçimler vesilesiyle bazı tartışmalar yaşandığını görüyoruz. Bunların hiçbir zemine sahip olmadığını ifade etmek isterim. Yerel seçimler, makro politikaların değişme ihtimali olan seçimler değil. Yerel seçimler, yerel seçimlerdir. Genel seçimlerle Meclis, hükümet belirlenir. Ulusal düzeyde politikalar belirlenir. Yerel seçimler ise şehrimizin yönetimiyle, yerel hizmetlerle ilgili seçimlerdir. Yerel seçimler vesilesiyle makro politikalarımız konusunda yapılan tartışmaların hiçbir zemine sahip olmadığını, spekülatif birtakım söylemlerden ibaret olduğunu ifade etmek isterim” dedi.

  • Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadelede planımızı yapmış durumdayız
    23:45 Cevdet Yılmaz: Enflasyonla mücadelede planımızı yapmış durumdayız

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyon verilerine ilişkin yaptığı açıklamada, 2025 yılı için yüzde 15'ler civarında bir enflasyon öngördüklerini, 2026 için ise tek haneli enflasyona dönüşü öngördüklerini belirtti. Yılmaz, ayrıca küresel ekonomide toparlanmanın yavaş ve düzensiz de olsa sürdüğünü ifade etti ve enflasyonla mücadele, mali disiplin, cari açığın azaltılması gibi konularda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

  • Ticaret Bakanı: Menemen Serbest Bölgesi'nin kurulma çalışmaları tamamlandı
    23:20 Ticaret Bakanı: Menemen Serbest Bölgesi'nin kurulma çalışmaları tamamlandı

    Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Menemen Serbest Bölgesi'nin kurulma çalışmalarının tamamlandığını ve Cumhurbaşkanlığına sevk edileceğini açıkladı. Bakan Bolat ayrıca, Batı Anadolu Serbest Bölgesi için 2 milyar dolarlık yatırım yapılacağını ve 200 fabrikanın kurulacağını belirtti. İzmir'in ticaret, iş, yatırım, finans ve turizm başkenti olması hedeflenirken, İzmir'in ihracat rakamlarının artırılması için çalışmalar yapılacağı ifade edildi.

  • Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz:
    23:10 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Mayıs ayına kadar yıllık enflasyonda ciddi bir gerileme beklemiyoruz"

    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Mayıs ayına kadar yıllık enflasyonda ciddi bir gerileme beklemiyoruz" dedi.

BBC

Advertisement