Hindistan'ın Ganj Nehri kıyısına 71 cansız beden vurdu - Son Dakika
Dünya

Hindistan'ın Ganj Nehri kıyısına 71 cansız beden vurdu

Hindistan'da, koronavirüs salgınında rekor sayıda vaka ve can kaybı kaydedilirken Ganj Nehri'nden 71 cansız bedenin kıyıya vurduğu aktarıldı. Cansız bedenlerin ülkede artan vakalar nedeniyle krematoryumlarda ve mezarlıklarda yer kalmaması sonucu nehre atıldığı iddia edildi.

11.05.2021 18:25  Güncelleme: 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'ın Bihar eyaleti yetkilileri, Ganj Nehri'nde dün gece bulunan 71 cansız bedenin eyaletteki sağlık görevlilerince incelendiğini ancak ölüm nedenlerinin henüz belirlenemediği ifade etti.

Kovid-19 salgınının etkisi altındaki ülkede, sosyal medyaya yansıyan nehirde yüzen cansız bedenlerin görüntüleri tepkilere yol açtı.

CESETLERİN NEREDEN GELDİĞİ ARAŞTIRILIYOR

Bugün, Uttar Pradeş eyaletine bağlı Ghazipur mevkisinde de yüzen cesetlerin bulunduğu bildirildi. Ganj Nehri'nde bulunan cesetlerin Kovid-19'dan hayatını kaybedenlere ait olduğu iddia edildi. Yetkililer cesetlerin nereden geldiğinin araştırıldığını belirtti.

ÖLÜLERİ 'SUYA GÖMÜYORLAR'

Öte yandan Ghazipur sakinlerinden Surinder isimli bir vatandaş, köylülerin ölülerini yakmaya yetecek kadar odunu olmadığını, bu yüzden ölülerini "suya gömdüklerini" söyledi.

SALGININ YENİ MERKEZ ÜSSÜ

Hindistan'ın salgından en çok etkilenen eyaletlerinden Uttar Pradeş'te bugüne kadar 1 milyon 524 bin 767 vaka ve virüse bağlı 15 bin 742 ölüm kaydedilirken Bihar eyaletinde 601 bin 650 Kovid-19 vakası ve 3 bin 357 ölüm bildirildi. Dünya genelinde en çok Kovid-19 vakasının görüldüğü ikinci ve virüs kaynaklı en çok ölümün kaydedildiği üçüncü ülke konumundaki Hindistan'da salgının başından bu yana 23 milyon 233 bin 269 vakanın görüldü, 252 bin 824 kişi hayatını kaybetti.

Hindistan\'ın Ganj Nehri kıyısına 71 cansız beden vurdu
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Hindistan'ın Ganj Nehri kıyısına 71 cansız beden vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Oldu mu şimdi?: dünyayı yok edecek iki ülke 1 Çin diğeri hindistan... 18 4 Yanıtla
  • X: Durup durup aynı gün 71 ceset bulunuyor öylemi....dün önceki gün daha önceki yada geçen hafta falan değil öylemi....YALAN 8 3 Yanıtla
  • tuba: şu nehirin dili olsada anlatsa yaşadığı ızdırabı kurusada kurtulsa 9 0 Yanıtla
  • Hakan : Ya He He bir Sardınız Hindistan böyle Hindistan şöyle bir eşleştirme olmayan Hindistan kalmıştı yakında Afrikada ekmek su yok biz var ama diyeceksiniz nasıl bir algı bu anlayamadım 5 4 Yanıtla
  • intikam : yalan manipulasyon sahtekarlık algı oyunları bitmez kanmayın akıllı olun 3 3 Yanıtla
  • Huseyin algul: Karşılaştırma yapıldığında bizim vefat sayisindan daha az 1.4 milyar nufuslu ulkede gunluk 3500 civarı vefat var bizde 80 milyona karsilik 350 vaka var demek nerdeyse bizim sayinin yarisi kadar vefat var ulkede bizim ulkede nerdeyse vefat x2 malesef 4 0 Yanıtla
  • erol: senide ganj nehrindemi kutsadılar böyle tepki verdin :) 3 0
  • Coronaci: Neyiyip ne iciyon dayi sen senin algi nerenden calisiyo hahhahahaha 1 1 Yanıtla
  • Erabos: İyide kıyıya vuracaksa neden suya gömüyorlar 0 0 Yanıtla
  • xyz: ülke fakir cesetlerı yakmak ıcın para lazım napıcaklar baska 0 0 Yanıtla
  • Başkan Biden'ın 'Maksimum Stabilite' sağlayan spor ayakkabıları, sosyal medyada günün konusu oldu: Air Bidens
    14:47 Başkan Biden'ın 'Maksimum Stabilite' sağlayan spor ayakkabıları, sosyal medyada günün konusu oldu: Air Bidens

    Başkan Joe Biden'ın Hoka markası tarafından tasarlanan 'Hoka Transport' ayakkabıları giymesinin ardından sosyal medyada tartışmalar başladı. Ayakkabılar, geniş tabanı ve maksimum konfor sağlama özellikleriyle dikkat çekiyor. Ancak, Biden'ın yaş ve bilişsel yetenekleriyle ilgili endişeler nedeniyle bazı eleştirilere maruz kalıyor.

  • Melbourne'da sıcak hava balonundan ölümüne düşen maceraperestin son anları ortaya çıktı
    14:26 Melbourne'da sıcak hava balonundan ölümüne düşen maceraperestin son anları ortaya çıktı

    Melbourne üzerindeki bir sıcak hava balonundan 450 metre yükseklikten ölümüne düşen bir maceraperestin son anlarını gösteren video ortaya çıktı. Olay, balonun yükselirken içinde bulunduğu on yolcudan biri tarafından çekildi. Şahitler, adamın iyi göründüğünü ve balonun havalandığı sırada sürücü ile sohbet ettiğini söyledi. Ancak adamın havada düşüşünü gören sürücüler ve yerdeki aileler dehşete düştü. Adamın cesedi, Melbourne'un kuzeydoğusundaki Preston'daki bir bahçede bulundu.

  • Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü
    14:22 Tayland'da define avcısı göçük altında kalarak öldü

    Tayland'da eski bir maden ocağında altın arayan define avcısı, toprak kayması sonucu göçük altında kalarak hayatını kaybetti. Olayın ardından eski maden ocağının çevresi kapatılırken, kazadan kurtulmayı başaran 2 define avcısı sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere karakola sevk edildi.

  • Erdoğan'ın iftar yemeğinde sarf ettiği cümle Yunanistan'da tepkiyle karşılandı! Hükümete çağrı yaptılar
    14:12 Erdoğan'ın iftar yemeğinde sarf ettiği cümle Yunanistan'da tepkiyle karşılandı! Hükümete çağrı yaptılar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün akşam Ankara'da 4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle bir araya geldiği iftar programında sarf ettiği "Kıbrıs'ta belki de güneye yüklenmiş olsaydık, artık güney-kuzey diye bir şey kalmaz, Kıbrıs tamamen bizim olurdu" cümlesi Yunanistan'da tepkiyle karşılandı. Ana muhalefet partisi SYRIZA, Yunan hükümetine çağrıda bulunarak Erdoğan'ın sözlerine resmi bir tepki gösterilmesi talebinde bulundu.

  • Nijerya Ordusu, Kaçırılan 16 Kişiyi Kurtardı
    14:09 Nijerya Ordusu, Kaçırılan 16 Kişiyi Kurtardı

    Nijerya ordusu, Kaduna eyaletinde fidye için kaçırılan 87 kişiden 16'sının kurtarıldığını açıkladı. Operasyonun devam ettiği belirtilirken, Nijerya'da fidye için kaçırma olaylarına sıkça rastlanmasına rağmen insan kaçırma suçunun cezasının idam olduğu biliniyor.

  • Prenses Kate Hakkında Çılgın Komplo Teorileri Yayılıyor
    13:57 Prenses Kate Hakkında Çılgın Komplo Teorileri Yayılıyor

    Prenses Kate'in eşi Prens William ile yan yana yürürken gülümseyen bir videosu yayınlandı. Ancak çılgın komplo teorileri hala çevrimiçi platformlarda dolaşıyor. Bazıları videodaki kişinin vücut dublörü olduğunu iddia ederken, diğerleri yapay zeka kullanıldığını söylüyor. Kraliyet hayranları ise bu iddiaları kınamaktadır.


Advertisement