Otomobilin motoruna giren yaramaz kedi, ekipleri alarma geçirdi! Çıkması için hamsi bile ikram edildi - Son Dakika
Güncel

Otomobilin motoruna giren yaramaz kedi, ekipleri alarma geçirdi! Çıkması için hamsi bile ikram edildi

Sivas'ta otomobilin motor kısmına giren yaramaz kedi ekipleri alarma geçirdi. Yaklaşık yarım saat dil döken sürücü daha sonra kedinin çıkması için kedi sesi dinletti hamsi uzattı. Ama yaramaz kedi bir türlü girdiği yerden çıkmadı. İtfaiye ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası kedi girdiği yerden çıkarıldı.

27.01.2021 18:24  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Çarşıbaşı Mahallesi Atatürk bulvarı caddesi üzerinde meydana gelen olayda, cadde üzerinde trafik ışıklarında bekleyen 34 BCH 009 plakalı otomobilin motor kısmına kedi girdi. Kedinin zarar görmesini istemeyen sürücü, aracı kenara çekti.

KEDİ SESİ DİNLETİLDİ, HAMSİ İKRAM EDİLDİ

Yaklaşık yarım saat dil döken sürücü daha sonra kedinin çıkması için kedi sesi dinletti hamsi uzattı. Ama yaramaz kedi bir türlü girdiği yerden çıkmadı. Durum Sivas Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaptığı ilk çalışmada kedinin çıkaramayacağını anlayınca aracı itfaiye müdürlüğünü çektirdi. Burada, yaklaşık yarım saat boyunca kedinin çıkarılması için çabalayan ekipler kediyi çıkarmayı başardı. Oldukça hırçın olduğu görülen yaramaz kedi, doğaya bırakıldı.

Hırçın kedi ekipleri alarma geçirdi, çıkması için hamsi bile verdiler
Hırçın kedi ekipleri alarma geçirdi, çıkması için hamsi bile verdiler
Otomobilin motoruna giren yaramaz kedi, ekipleri alarma geçirdi! Çıkması için hamsi bile ikram edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Otomobilin motoruna giren yaramaz kedi, ekipleri alarma geçirdi! Çıkması için hamsi bile ikram edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement