Hırsızlık şüphelileri kovalamaca sonucu yakalandı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık şüphelileri kovalamaca sonucu yakalandı

Denizli'de ev ve işyerlerinin kapılarını "dil düşürme" yöntemiyle girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen 5 zanlı, polis ekiplerinin filmleri aratmayan kovalamacası sonucu yakalandı.

25.01.2020 17:33  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de ev ve işyerlerinin kapılarını "dil düşürme" yöntemiyle girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen 5 zanlı, polis ekiplerinin filmleri aratmayan kovalamacası sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Merkezefendi ilçesi Yenişafak Mahallesi'nde devriye atan polis ekipleri hareket halinde gördükleri 45 AES 089 plakalı otomobildeki kişilerin hırsızlık şüphelisi olduğunu fark edince durdurmak istedi.

Dur ihtarına uymayan şüphelilerin bulunduğu otomobil, kaçmaya devam etti.

Ekipler, söz konusu otomobilin kaçması üzerine kovalamaca sonucu, aracı Kayalar Mahallesi Stad Caddesi'nde alınan önlem sayesinde durdurdu.

Araçtan inen 2'si kadın 5 şüpheli yoldan geçen bir aracı durdurarak kaçmak istediği sırada gözaltına alındı.

Bu sırada yaşanan arbedede yere düşerek başından yaralanan polis memuru Harun Ş. Servergazi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan ve haklarında çok sayıda hırsızlık sabıkası bulunan, kendilerini "Salihli" grubu olarak tanıtan A.T (37), H.A (33) U.A (20), E.A (32) ile O.A (21) polis aracına bindirilerek karakola götürüldü.

Şüphelilerin otomobilinde yapılan aramada, kapılar "dil düşürme" yöntemiyle açmada kullanılan alet, 5 şişe alkol ile çelik kasa ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Hırsızlık şüphelileri kovalamaca sonucu yakalandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızlık şüphelileri kovalamaca sonucu yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Jandarmadan kütüphaneye 5 bin kitap bağışı
    18:42 Jandarmadan kütüphaneye 5 bin kitap bağışı

    Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından düzenlenen kitap bağışı kampanyasında toplanan 5 bin kitap, Hüseyin Güntaş Kütüphanesine bağışlandı. Tunceli İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde Kütüphaneler Haftası etkinlikleri çerçevesinde kitap bağışı kampanyası düzenlendi. Jandarma personeli tarafından toplanan çeşitli konularda yazılmış 5 bin kitap, Kütüphaneler Haftası çerçevesinde Tunceli'de gençler ve kitapseverlere hizmet veren Hüseyin Güntaş Kütüphanesine bağışlandı. Tunceli İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nuh Köroğlu, 'Bugün Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında yeni açılan kütüphanemize katkı sağlamak maksadıyla kitap bağışında bulunmak üzere bir araya geldik. Kütüphaneler gerçekten bizler için, toplum için vazgeçilmez kurumlardan bir tanesidir. Hayırlı uğurlu olsun' dedi. Konuşmaların ardından öğrenciler kütüphaneye yeni gelen kitaplardan faydalandı.

  • ABD'li Heyet Yarın Milli Savunma Bakanlığını Ziyaret Edecek.
    18:41 ABD'li Heyet Yarın Milli Savunma Bakanlığını Ziyaret Edecek.

    Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nden 4 kişilik bir heyetin yarın Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler tarafından kabul edileceğini belirtti. Bakanlık kaynakları, Görüşmenin ikili askeri ilişkilerimizin gündeminde yer alan terörle mücadele ve ABD’nin PKK/YPG’ye sağladığı destek başta olmak üzere, F-16 tedarik ve modernizasyon süreci, Kongre onayı bekleyen tedarik projeleri gibi hususlarda millî güvenlik hassasiyetlerimizin en üst seviyede dile getirilmesi için fırsat oluşturacağı değerlendirilmektedir.” açıklamasında bulundu.

  • İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural: Türkiye ekonomik olarak ciddi bir kriz içerisinde
    18:41 İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural: Türkiye ekonomik olarak ciddi bir kriz içerisinde

    İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Bilecik'te yaptığı açıklamada Türkiye'nin ekonomik kriz içinde olduğunu ve vatandaşların büyük sıkıntı içinde olduğunu belirtti.

  • Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 kişi adliyeye sevk edildi
    18:39 Samsun'da uyuşturucu ticaretinden 2 kişi adliyeye sevk edildi

    Samsun'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda M.C.Ö. ve O.C.K. isimli şahıslar gözaltına alındı. Operasyonda 3 bin 920 adet sentetik ecza hap ve 209 gram skunk maddesi ele geçirildi. Polisteki sorguları tamamlanan şüphelilerden O.K.C. serbest bırakılırken, M.C.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni Ziyaret Etti
    18:39 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni Ziyaret Etti

    Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti ve esnaf ile iyi ilişkilerin önemini vurguladı. Seçer, 'Halk Kart' uygulaması ile esnafa katkı sağlandığını belirtti.

  • CHP Milletvekili: İznik'te kadınlar mitinge zorla götürüldü, çocuklar iş yerine gelmek zorunda kaldı
    18:36 CHP Milletvekili: İznik'te kadınlar mitinge zorla götürüldü, çocuklar iş yerine gelmek zorunda kaldı

    CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik'teki bir tekstil atölyesinde yaptığı konuşmada, belediyenin kreşini tatil ettiğini ve bütün Bursa'daki kamu kurumlarının neredeyse tatil edildiğini belirtti. Altaca, personelin zorla mitinge götürüldüğü için çocukların da anneleriyle iş yerine gelmek zorunda kaldığını ifade etti.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: O İş Bitti Kardeş... Bir Kişi Çıktı, 'Ekonomiyi Ben Bilirim' Dedi, O Gün Yandık İşte
    18:35 İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: O İş Bitti Kardeş... Bir Kişi Çıktı, 'Ekonomiyi Ben Bilirim' Dedi, O Gün Yandık İşte

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önce Çatalca’nın köylerini ziyaret etti, sonra Cumhuriyet Meydanı’nda halkla buluştu. Cumhuriyet rejiminde yöneticilerin vatandaşa had bildiremeyeceğini vurgulayan İmamoğlu, "Cumhuriyette yönetici, vatandaşına bakarken haddini bilecek haddini. Öyle oy verenmiş, oy vermeyenmiş… Yok, o devir bitti. Öyle mülk sahibi falan yok. Mülk sahibi, 86 milyon yurttaş. Onun için, ‘Ben karar verdim, olacak!’ O iş bitti kardeş. Kanal İstanbul gibi felaket projelerine nasıl ‘dur’ dediysek, ‘dur’ demeye devam edeceğiz. Asla izin vermeyeceğiz” dedi. İmamoğlu, iktidarın ekonomi karnesini değerlendirirken de "Bir kişi çıktı, ‘Ekonomiyi ben bilirim’ dedi; yandık. ‘Ben ekonomistim’ dedi mi? Dedi. O gün yandık işte. Ekonomi yüzümüze bir daha gülmedi... Yakında enflasyonu suçlarsa, şaşırmayın. ‘Bütün suç enflasyonda’ derse, şaşırmayın" diye konuştu.

  • Adana'da Sinem Apartmanı Davası Devam Ediyor
    18:34 Adana'da Sinem Apartmanı Davası Devam Ediyor

    Adana'da, Sinem Apartmanı'nın 6 Şubat 2023'teki depremde yıkılmasına ilişkin dava kapsamında tutuklu müteahhit Ekrem Naci Sönmez ve tutuksuz Hüseyin Zati Yıldırım ile ortağı avukat Ömer Faruk Gerger ve teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Belma Çıngıloğlu'nun yargılanmasına devam edildi.


Advertisement