Hırsızlık zanlısı çalıntı mallarla yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Hırsızlık zanlısı çalıntı mallarla yakalandı

Hırsızlık zanlısı çalıntı mallarla yakalandı

Tekirdağ'da hırsızlık gerçekleştiren bir zanlı, çalıntı mallarla birlikte yakalandı.

06.07.2021 11:22  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da hırsızlık gerçekleştiren bir zanlı, çalıntı mallarla birlikte yakalandı.

Kapaklı ilçesi Faruk Ilgaz Caddesi'nde devriye atan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, E.D. isimli şüpheli bir şahsı durdurmaya çalıştı. Polis ekiplerini görünce kaçan zanlı ile polis arasında kısa süreli bir kovalamaca yaşandı.

Suçunu itiraf etti

Kovalamaca sonucu yakalanan E.D.'nin elindeki poşetten 22 adet musluk ve musluk bataryası, bağlantı rekoru ve 3 adet küçük akü çıktı. Gözaltına alınan E.D., sorgusunda poşetteki malları Cumhuriyet Mahallesi Çilingir Sokak'taki bir binadan çaldığını itiraf etti.

Çalıntı mallara el konulurken, zanlı E.D.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Hırsızlık zanlısı çalıntı mallarla yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı
    11:32 Bilecik'te asker eğlencesi adı altında havaya ateş açan şüpheli yakalandı

    Bilecik'te düzenlenen asker eğlencesi sırasında konvoyda havaya ateş açan şüpheli şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Şahsın üzerinde bulunan tabanca muhafaza altına alınarak cezai işlem uygulandı.

  • Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı
    11:32 Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen yangında samanlık alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken can kaybı yaşanmadı. Ancak yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı
    11:31 Motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı

    Bursa'da bir genç trafiğe çıktığı motosikletini yatarak kullandı. Canını hiçe sayan sürücünün o anları kameraya yansıdı. Bursa'da akıllara durgunluk veren olay Mudanya yolu üzerinde yaşandı. Anayola çıkan sürücü seyir halindeki iki tekerlekli aracı yatarak sürmeye başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyen sürücü hem kendi, hem de trafikteki diğer sürücülerin canını hiçe saydı. Yürekleri ağza getiren görüntü vatandaşların kamerasına yansırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

  • Kaçak kazı yaptığı çukurda böyle yakalandı: Delik deşik etmişler
    11:29 Kaçak kazı yaptığı çukurda böyle yakalandı: Delik deşik etmişler

    Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde tarihi eser operasyonunda 1 kişi metrelerce kazılan kuyuda suçüstü yakalandığı anlar kameralara yansıdı. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 3 ayrı adreste arama yapıldı. Metruk bir alanda yapılan aramada polis ekipleri, yaklaşık 15 metre kazılmış bir çukur buldu ve burada bir şüpheliyi suçüstü yakaladı. Toplamda 18 adet tarihi eser niteliğinde obje ve 5 adet kazı malzemesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.


Advertisement