Hisarcık Lisesi Eski Öğretmenleri ve Mezunları Türkü Gecesinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Hisarcık Lisesi Eski Öğretmenleri ve Mezunları Türkü Gecesinde Buluştu

Hisarcık Lisesi Eski Öğretmenleri ve Mezunları Türkü Gecesinde Buluştu

Kütahya’nın Hisarcık Lisesi’nde 1983-1991 yılları arasında görev yapan öğretmen ve mezun olan öğrenciler, ikinci kez Türkü Gecesinde buluştular.

17.08.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık Lisesi'nde 1983-1991 yılları arasında görev yapan öğretmen ve mezun olan öğrenciler, ikinci kez Türkü Gecesinde buluştular.

Yurdun dört bir yanından gelen 1983-1991 yılları arasında Hisarcık Lisesi'nde farklı zamanlarda görev yapan 18 öğretmen ve aileleri mezun olan öğrencilerle ve halkla festival alanında düzenlenen Türkü gecesinde bir araya gelerek yılların hasretini giderdiler. Gecede Simav Halk Eğitim Merkezinde görevli Öğretmen Ahmet Sümbül'ün seslendirdiği birbirinden hareketli türküler eşliğinde oyunlar oynayıp türkülere eşlik ettiler. Gecede düzenlenen balon patlatma, acı biber yeme ve sandalye kapma yarışmaları renkli görüntülere sahne oldu.

Gecede Hisarcık Çok Programlı Lisesi folklor ekibinin gösterisi büyük beğeni ile izlendi. Geceye Kaymakam Fethi Savran ve Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'da iştirak etti.

Buluşma organizasyonunu hayata geçiren 4 kişilik ekipte bulunan Osman Bilgin, Hisarcık Lisesi'nde görev yapan öğretmen ve mezun olan öğrenci buluşmasını İsmail Altınok, İbrahim Arlı ve Ahmet Yıldız isimli arkadaşlarıyla ilk kez geçen yıl tertip ettiklerini belirterek," Sosyal paylaşım sitesinde açılan sayfa aracılığıyla duyurduğumuz etkinlikte 1983-1991 yılları arasında Hisarcık Lisesinde çeşitli branşlarda görev yapan öğretmenler ve mezun olan öğrenciler, 30 yıllık hasreti geçen yıl gerçekleştirdiğimiz ilk buluşmada giderdi. Geçen yılki buluşmaya katılamayan bazı öğretmenlerimiz vardı. Bu yılda onları davet ederek ikinci buluşmayı gerçekleştirdik. Çok güzel bir birliktelik oldu. Uzun yollar kat ederek buluşmaya katılan tüm öğretmenlerime ve mezun arkadaşlara çok teşekkür ediyorum".diye konuştu. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hisarcık Lisesi Eski Öğretmenleri ve Mezunları Türkü Gecesinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement