Hizan'da 21 Mart Down Sendromu Günü Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Hizan'da 21 Mart Down Sendromu Günü Etkinliği

Hizan\'da 21 Mart Down Sendromu Günü Etkinliği

Bitlis’in Hizan ilçesindeki Özel Hizan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 21 Mart Down Sendromu Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

22.03.2018 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Hizan ilçesindeki Özel Hizan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 21 Mart Down Sendromu Günü nedeniyle bir program düzenlendi.

Hizan Kültür Merkezinde yapılan programa; Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan, AK Parti İlçe Başkanı Ebubekir Çakmak, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Down sendromlu öğrencilerin çeşitli gösteriler sunarak şarkı söylediği program, büyük beğeni topladı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Hizan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Erdinç Korkmaz, "Okulumuz 17 Aralık 2006'dan beri ilçemizde faaliyet göstermektedir. Okulumuzda on bireysel engelli sınıfı, bir otizm sınıfı, bir öğrenme güçlüğü sınıfı, bir işitme sınıfı ve fizyoterapi bölümümüzle hizmet vermekteyiz. 13 personel ile hizmet verdiğimiz okulumuzda, öğrencilerimizin normal hayata adapte olmaları açısından bizden desteğini eksik etmeyen kaymakamımıza ve milli eğitim müdürümüze teşekkür ederim" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hizan'da 21 Mart Down Sendromu Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement