Hizmet Binasına Görme Engelliler İçin Yürüme Bandı Döşendi - Son Dakika
Güncel

Hizmet Binasına Görme Engelliler İçin Yürüme Bandı Döşendi

Hizmet Binasına Görme Engelliler İçin Yürüme Bandı Döşendi

Gölcük Belediyesi Engelli vatandaşlara hizmet konusunda yapılan çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

01.12.2017 10:06  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük Belediyesi hizmet binasında görme engelliler için kabartma yürüme bantları yapımına başlandı.

GÖRME ENGELLİLERE HİSSEDİLEBİLİR YOL

Görme engelli bireylerin güvenli bir şekilde gidecekleri istikamette yönlendirilmeleri amacıyla belediye girişine ve koridorlarına sarı renkli hissedilebilir kılavuz izli görme engelli bandı döşendi. Görme engelli bireylerin güvenli bir şekilde durmalarını veya yön değiştirmelerini sağlamak amacıyla asansör önlerine ve koridorlara hissedilebilir, zeminli görme engelli uyarı levhaları bandı konuldu.

Başkan Ellibeş, yaptığı açıklamada belediyeciliğin insanların hayatlarını kolaylaştırma, yaşam şartlarını iyileştirme sanatı olduğunun altını çizdi. Başkan Ellibeş, "Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezimiz ile biz de bunu yapmaya gayret ediyoruz. Her sosyal grubun ihtiyaçlarını tespit edip, o ihtiyaçlara cevap vermek bizim hem belediyecilik hem de insanlık vazifemizdir." dedi.

Başkan Mehmet Ellibeş, belediyeye ait fiziki alanlarda da engellilere yönelik değişimler yaptıklarını anımsatarak, "Belediyemizin çeşitli hizmet binalarına, sosyal tesislerine, oluşturduğumuz parklara engelli vatandaşlarımızın çok rahat bir şekilde, hiç kimsenin yardımına ihtiyaç duymadan girip çıkabilmelerini; tesisleri, parkları en iyi, şekilde kullanabilmelerini arzu ettik ve engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla hiç kimsenin yardımı olmadan kullanabilecekleri şekilde düzenlendik." açıklamasını yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hizmet Binasına Görme Engelliler İçin Yürüme Bandı Döşendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement