Hizmetçisi Tarafından Gasp Edilen Sibel Turnagöl Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Hizmetçisi Tarafından Gasp Edilen Sibel Turnagöl Kimdir?

Hizmetçisi Tarafından Gasp Edilen Sibel Turnagöl Kimdir?

Ünlü oyuncu ve manken Sibel Turnagöl hizmetçisi tarafından darp edildi ve eşyaları çalındı. Yaşanan gaspı anlatan Sibel Turnagöl sevenlerini üzdü. Peki, Gasp edilen Sibel Turnagöl kimdir, kaç yaşındadır?

26.01.2019 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu ve modellik yapan yılların ismi Sibel Turnagöl hizmetlisi tarafından uğradığı saldırı ve hırsızlığı açıkladı. Yaşadığı bu olaylar sonrası sitem eden Turnagöl, gündeme bomba gibi düştü. Peki Sibel Turnagöl kimdir, kaç yaşındadır?

SİBEL TURNAGÖL KİMDİR?

Sibel Turnagöl, 28 Şubat 1968 tarihinde doğdu. 16 yaşında, 1984 yılında mankenliğe başlayan Sibel Turnagöl, kısa bir süre sonra mankenler kraliçesi seçildi. Sanatçı, Alinur Velidedeoğlu'nun çektiği Pelikan kalemleri reklam filminde oynadıktan sonra 1986 yılında Şerif Gören yönetiminde Kadir İnanır'la başrolünü paylaştığı "Sen Türkülerini Söyle" filmiyle beyazperdeye adım attı. Birçok sinema ve dizi filmlerde rol aldı. TV programlarında sunuculuk yaptı. Sahnelerde şarkıcılık yaptı. 1999 yılında; Şehrazat, Kerem Ökten ve Serdar Ortaç şarkıları seslendirdiği "Can Bu" adlı bir albüm çıkardı. Müzik Yorumcuları Birliği'nde yönetim kurulunda görev yaptı. Kanal Türk'te "Sibel Alem" isimli gündüz programını sundu. İlk evliliğini 1992 yılında Sadri Alışık'ın oğlu Kerem Alışık ile yapan Turnagöl, 5 yıl süren evliliğin ardından boşandı. İlk evliliğinden bir oğlu olan Sibel Turnagül, 2012 yılında iş adamı Mehmet Çelik ile Yunanistan'da dünyaevine girdi.

Son Dakika Magazin Hizmetçisi Tarafından Gasp Edilen Sibel Turnagöl Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement