Hizmetliye 'Bylock' Gözaltısı - Son Dakika
Güncel

Hizmetliye 'Bylock' Gözaltısı

Hizmetliye \'Bylock\' Gözaltısı

AYDIN'ın Koçarlı İlçesindeki bir ortaokulda hizmeti olarak çalışan 35 yaşındaki Y.Y., telefonunda FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı 'ByLock' bulunduğu gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alındı.

05.04.2017 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın Koçarlı İlçesindeki bir ortaokulda hizmeti olarak çalışan 35 yaşındaki Y.Y., telefonunda FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı 'ByLock' bulunduğu gerekçesiyle jandarma tarafından gözaltına alındı. Y.Y.'nin ifadesinde, telefonu meslekten ihraç edilen bir öğretmenden aldığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Koçarlı'nın kırsal Satılar Mahallesi'ndeki Şehit Er Mustafa Aydın Ortaokulu'nda hizmetli olarak görev yapan Y.Y., bu sabah jandarma tarafından gözaltına alındı. Y.Y.'nin cep telefonunda ByLock programına rastlandığı için gözaltına alındığı belirtildi. Y.Y., jandarmadaki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyip, telefonunu ikinci el olarak FETÖ/PDY soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen öğretmen T.Ç.'den aldığını ileri sürdü. Y.Y.'nin jandarmadaki işlemlerin ardınan adliyeye sevk edileceği bildirildi.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hizmetliye 'Bylock' Gözaltısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement