Hogwarts'ta Yılbaşı Yemeği Yemek İster Misiniz? - Son Dakika
Teknoloji

Hogwarts'ta Yılbaşı Yemeği Yemek İster Misiniz?

Hogwarts\'ta Yılbaşı Yemeği Yemek İster Misiniz?

Warner Bros.'tan büyüleyici bir teklif. Fiyatı ise, o kadar büyüleyici değil...

30.09.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Warner Bros., Harry Potter hayranlarına daha önce sunmadığı bir teklif sunmaya hazırlanıyor. Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nun Büyük Salon'unda yılbaşı yemeği yemek ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise, haberi okumaya devam edebilirsiniz.


Warner Bros, ilk kez "Dinner in the Great Hall" başlığı altında özel bir etkinlik düzenlemeye hazırlanıyor. Birkaç bölümden oluşan bu etkinlik, katılanları Harry Potter dünyasında hissettirmeyi amaçlıyor.


Bu kapsamda, Harry Potter stüdyo turuna katılarak Gryffindor Ortak Salonu, Weasley Ailesi'nin mutfağı ve Diagon Yolu gibi mekanları ziyaret etme şansınız bulunuyor. Ek olarak, seriden tanıdık olduğunuz birçok yemeği ve içeceği de deneyimleme şansınız olacak.


Warner Bros., asıl amaç olarak da sizi Büyük Salon'da yılbaşı yemeğine davet ediyor ve bu salon, ilk filmde gördüğünüz haliyle, uygun bir şekilde tasarlanacak. Finalde de müzik ve dans bölümleri olacak. Bu bölümler de Ateş Kadehi'ndeki sahnelere benzer olabilir.


Ve fiyatlar... Her biletin 350 dolarlık fiyatı bulunuyor. Daha fazla bilgi ve fiyat detayları için resmi siteye bakabilirsiniz.


Harry Potter And The Cursed Child geliyor!



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Hogwarts'ta Yılbaşı Yemeği Yemek İster Misiniz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement