Hollanda'da cami yetkilileri, sağlık çalışanlarına Kur'an-ı Kerim'den ayetle teşekkür etti - Son Dakika
Dünya

Hollanda'da cami yetkilileri, sağlık çalışanlarına Kur'an-ı Kerim'den ayetle teşekkür etti

Hollanda'da Amersfoort Rahman Camii yetkilileri, bir otobüs durağına asılan afişte yeni tip koronavirüs mücadele eden sağlık çalışanlarına Kur'an-ı Kerim'den bir ayetle teşekkür edildi.

06.04.2020 21:08  Güncelleme: 21:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'daki Milli Görüş Teşkilatlarına bağlı Amersfoort Rahman Cami yetkilileri, Meander Hastanesinin karşısındaki otobüs durağına asılan afişle koronavirüs ile mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

İngilizce yazılan afişte, Maide Suresi'nden "Her kim bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur" ayeti yer aldı. Afişte yer alan ayetin altına ise "Sağlık çalışanlarına teşekkürler" ifadesi yazıldı.

HOLLANDA'DA BİN 867 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Amersfoort Rahman Camii tarafından yapılan açıklamada, afişin bir hafta boyunca durakta asılı kalacağı belirtildi. Şuana kadar 18 bin 803 vakanın tespit edildiği Hollanda'da bin 867 kişi hayatını kaybetti.

Hollanda'da cami yetkilileri, sağlık çalışanlarına Kur'an-ı Kerim'den ayetle teşekkür etti
Hollanda\'da cami yetkilileri, sağlık çalışanlarına Kur\'an-ı Kerim\'den ayetle teşekkür etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Hollanda'da cami yetkilileri, sağlık çalışanlarına Kur'an-ı Kerim'den ayetle teşekkür etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TİKA, Sırbistan'da Ramazan Programı kapsamında 1600 koli gıda dağıttı
    18:29 TİKA, Sırbistan'da Ramazan Programı kapsamında 1600 koli gıda dağıttı

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından desteklenen 'Ramazan Programı' kapsamında Sırbistan'ın farklı bölgelerinde 1600 koli gıda maddesi dağıtıldı. Dağıtımın gerçekleştiği Belgrad'ın Zemun semtinde Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy da hazır bulundu. Aksoy, yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının mutluluk verici olduğunu belirterek, dayanışmanın toplumlar arasında dayanışmayı arttırdığını ifade etti.

  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.


Advertisement