Hollanda'da "Dünya Liman Günleri Festivali" - Rotterdam - Son Dakika
Güncel

Hollanda'da "Dünya Liman Günleri Festivali" - Rotterdam

Hollanda'nın Rotterdam kentinde, bu yıl 40'ıncısı gerçekleşen Dünya Liman Günleri Festivali'ne 430 bin kişinin katıldığı tahmin ediliyor.

03.09.2017 21:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'nın Rotterdam kentinde, bu yıl 40'ıncısı gerçekleşen Dünya Liman Günleri Festivali'ne 430 bin kişinin katıldığı tahmin ediliyor.

Rotterdam Dünya Liman Festivali Vakfınca organize edilen ve "su festivali" olarak da bilinen etkinlik 3 gün sürdü.

Erasmus Köprüsü çevresinde ve Kuzey Denizi'ne bağlanan Nieuwe Maas Nehri'ndeki gösteriler, katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Köprü çevresindeki çadırlarda çocuk ve yetişkinler için yarışma ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ziyaretçiler, içinde alışveriş merkezi, sinema ve restoran bulunan Avrupa'nın en büyük feribotlarından biri olarak gösterilen "Pride of Rotterdam" ile gezme fırsatı da buldu.

Kentin liman ve denizcilik alanlarına ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı festivalin kapanışında sahne alan dünyaca ünlü müzik gruplarının verdiği konserin ardından havai fişek gösterisi de yapıldı.

Avrupa'nın en büyüğü olarak bilinen Rotterdam Limanı ve çevresinde 1-3 Eylül tarihlerinde düzenlenen etkinliğe, 430 bin kişinin katıldığı tahmin ediliyor.

Hollanda\'da "Dünya Liman Günleri Festivali" - Rotterdam
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hollanda'da 'Dünya Liman Günleri Festivali' - Rotterdam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement